< Terug naar overzicht

Ann Buysse HR-director Securitas

Ann Buysse heeft de overstap gemaakt van Shurgard Europe, waar ze vicepresident HR Europe was, naar Securitas Belgiƫ, waar ze nu HR-director is.

Ann Buysse (Securitas)

Ann Buysse (39) studeerde in 1997 af aan de Universiteit Gent als licentiate in de Oosterse Talen en Culturen (Sinologie). In 1998 behaalde ze een postgraduaat in Chinese taal en Letterkunde aan Fudan University in Shanghai en in 1999 een master na master in de Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit Gent.

Eind 1999 begon Buysse haar loopbaan bij Enfocus Software als assistente. Na de overname door Artwork Systems verhuisde ze naar Shanghai en werd ze managing director van Competence@Shanghai, een dochteronderneming van CPM.

In 2003 keerde ze terug naar België en ging ze aan de slag bij Hudson De Witte en Morel als consultant assessment en development. In 2006 stapte ze over naar AB-InBev als director people business services en later als people director GHQ. In 2010 werd Buysse vicepresident HR Europe bij Shurgard Europe. Sinds 2008 is Buysse ook bestuurder bij Attentia Sociaal Secretariaat.

Sinds 16 september is Buysse HR-director bij Securitas België. Ze is er verantwoordelijk voor de gehele HR-functie binnen België. “Bij Securitas België begin ik aan een nieuw hoofdstuk met het doel ook hier een proactief, modern HR-beleid te implementeren, samen met het bestaande team. Op die manier willen we tegemoet komen aan de vraag van de business om ondersteuning te bieden in de veranderende context waar Securitas Belgïe vandaag voor staat”, commentarieert Buysse.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen