< Terug naar overzicht

Anette Böhm en Dieter De Waegeneer naar bpost group

Anette Böhm wordt op 1 juni 2022 Chief Human Resources Officer Group bij bpost Group en zal samen met de huidige CHRO, Mark Michiels, in het Group Directiecomité zetelen. Michiels blijft de functie van CHRO uitoefenen tot zijn pensioen eind 2022. Vanaf 1 januari 2023 wordt zijn functie opgesplitst in een CHRO Group en een CHRO België.

Dieter De Waegeneer start bij bpost op 1 april 2022 om de industrial relations mee op te volgen en de CHRO Group hierin te ondersteunen. Hij wordt op termijn verantwoordelijk voor de HR-strategie van bpost Belgium. Deze entiteit werd opgericht met het oog op de transformatie van bpost tot een duurzame partner voor de e-commercelogistiek in België. Dieter zal aan Jean Muls, CEO bpost Belgium, rapporteren.

Anette Böhm was Senior General Manager Group Human Resources bij KBC Bank en Verzekeringen sinds september 2013. Daarvoor werkte zij als Senior General Manager Group Human Resources bij SDWorx, onder meer in Duitsland, Nederland en België.

Dieter De Waegeneer is tot 28 februari 2022 Executive Vice President Operations bij Delhaize België & Luxemburg. Hij startte er in oktober 2007 en vervulde er verschillende HR rollen. In 2018 trad hij toe tot het directiecomité als Senior Vice President People, Organisation & Sustainability om er vanaf november 2018 de leiding te nemen over retail & supply chain als Executive Vice President Operations.

In oktober 2018 had HR Square nog een erg boeiend interview met Dieter De Waegeneer. U vindt het terug in ons archief

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen