< Terug naar overzicht

Anastasia Elanskaya HR Operations Advisor bij Knauf Insulation

Anastasia Elanskaya sluit zich aan bij het HR-team op het hoofdkantoor van Knauf Insulation, gevestigd in Visé. Zij zal er de rol van HR Operations Advisor vervullen.

Afgestudeerd in Accounting en Finance aan de Universiteit van Ostrava in de Tsjechische Republiek, begon Anastasia Elanskaya haar loopbaan bij Bosch via een stage in de afdeling Management Control, waarna ze een opstap maakte naar Sales Coordinator, Logistics Specialist en Financial Controller.

Sinds de zomer van 2016 werkt Elanskaya als regionaal financieel controleur bij Knauf Insulation, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van isolatiematerialen voor minerale wol. Nu klimt ze op naar de functie van HR Operations Advisor.

“Deze interne evolutie is zowel een verrijkende loopbaanontwikkeling voor Elanskaya, als een belangrijke bijdrage voor het HR-team, dat zal profiteren van haar indrukwekkende achtergrond om bedrijven, werknemers en HR beter te verbinden”, aldus Patrice Briol, Group HR Director bij Knauf Insulation.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen