< Terug naar overzicht

Amélie Fonteyn HR-directeur bij Sonova

Amélie Fonteyn is aan de slag gegaan als HR-directeur bij de Sonova Group, een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in Zwitserland en gespecialiseerd in het produceren van gehoorapparaten (via de merken Lapperre en Audionova).

Amélie Fonteyn behaalde een diploma in de Politieke Wetenschappen (UCL, 2000) en volgde een aanvullende masteropleiding in Human Resources Management (ICHEC, 2002). Haar eerste stappen op de arbeidsmarkt zette ze bij Randstad. Ze werkte vervolgens tweeëneenhalf jaar bij Fabricom GTI, een dochteronderneming van de Engie-groep (toen Suez), als HR Administration Analyst.

De volgende stap bracht haar naar Danone Belgium als 'Compensation & Benefits'-analist. Vervolgens verhuisde ze als HR Advisor naar Nutricia, een dochteronderneming van Danone actief in babyproducten. Ze vervulde er nadien ook de rol van HR-businesspartner & Organisatie Development Manager in Nederland, en uiteindelijk HR-businesspartner Benelux.

Sinds de lente van 2014 was Fonteyn actief bij Delhaize Belgium. Eerst als Change Manager voor diverse projecten (onder andere nieuwe winkelstructuren en het SAP HR-project), nadien als Compensation Manager.

Nu maakt Amélie Fonteyn de overstap naar Sonova Group, bekend van de merken Lapperre en Audionova, als HR-directeur.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen