< Terug naar overzicht

Aline Leys recruitment & selection manager bij Elia

Aline Leys is sinds november 2011 recruitment & selection manager bij Elia, de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet.

Aline Leys (33) volgde na het behalen van haar diploma Toerisme een graduaat in Personeelsbeheer en Communicatie in avondschool. In 2009 behaalde ze een DES (diplôme d’études spéciales) in HR aan ICHEC.

Leys startte in 2001 haar carrière als uitzendconsultente bij T-service Interim. Vijf jaar later werd ze recruitment officer bij Vinçotte. In december 2006 stapte ze over naar Sabena Technics. Als recruitment & development key manager heeft ze onder andere meegewerkt aan een carrièreplan voor technici en een nieuw evaluatieproces. Daarnaast was ze er verantwoordelijk voor de rekrutering en selectie en de niet-technische opleidingen. Sinds 2009 is ze docent in avondschool aan EPHEC. Ze doceert er de module Rekrutering in de bacheloropleiding HRM.

Sinds november 2011 is Aline Leys aan de slag als recruitment & selection manager bij Elia, de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet, die instaat voor de transmissie van elektriciteit.

“Het klikte meteen tijdens de eerste kennismaking met Elia. We delen dezelfde visie. Al kende ik het bedrijf niet zo goed. Maar dat maakt de uitdaging om de employer branding van Elia nog te versterken des te groter”, motiveert Leys.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen