< Terug naar overzicht

Agnès Vandermoere HR-manager Belux van Chartis Europe en Chartis Reinsurance Services

Sinds juni 2011 is Agnès Vandermoere HR-manager Belux voor Chartis Europe en Chartis Reinsurance Services, een wereldspeler in de verzekeringswereld en financiële diensten.

Agnès Vandermoere (53) startte na haar humaniora Moderne Talen als directieassistente in verschillende bedrijven en was tussen 1980 en 1986 zaakvoerder van een familiale handelszaak. Daarna was ze twaalf jaar lang personal assistant bij Bosh Telecom.

In 1998 maakt Vandermoere de overstap naar Colt Telecom, toen een nieuwe speler op de Belgische markt. Ze versterkte er het team als directieassistente en facilities manager. Na een opleiding HR aan het ICHEC in Brussel promoveerde Vandermoere in 2005 tot HR-directeur voor de Benelux.

“In deze functie heb ik een aantal projecten kunnen leiden, zoals de verhuizing van het bedrijf. De verhuizing was bovendien het ideale moment om enkele veranderingen door te voeren, zoals flex desks in een open landschapkantoor en thuiswerken."

Sinds juni 2011 is Vandermoere HR-manager Belux voor Chartis Europe en Chartis Reinsurance Services, een wereldspeler in de verzekeringswereld en financiële diensten.

“Het dynamische karakter van het bedrijf en de vele uitdagingen op het vlak van HR die er wachten, zoals het invoeren van competentiemanagement, zijn de belangrijkste redenen voor mijn nieuwe carrièrewending”, motiveert Vandermoere.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen