< Terug naar overzicht

Acerta benoemt Dirk Neefs tot senior legal consultant Publieke Sector

Dirk Neefs ging op 1 september aan de slag als senior legal consultant voor de Publieke Sector bij HR-dienstengroep Acerta. Met zijn aanwerving heeft Acerta de kans om haar opleidingsaanbod uit te breiden.

Dirk Neefs behaalde zijn bachelor in het Maatschappelijk Werk met een specialisatie in Personeelswerk aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. Hij begon zijn carrière bij het lokale bestuur van Wuustwezel als payrollverantwoordelijke en personeelscoördinator. Na 8 jaar dienst maakte hij de overstap naar de Vlaamse Opera, waar hij verantwoordelijk was voor de verwerking van de maandelijkse payrollactiviteiten. Aan de Vlaamse Opera werd zijn rol eveneens uitgebreid met het verlenen van sociaal-juridisch advies.

Na enkele jaren zette hij zijn loopbaan verder bij SD Worx als legal consultant Publieke Sector. In deze functie ontfermde Neefs zich als adviseur over de juridische aspecten van de tewerkstelling aan besturen en organisaties uit de publieke sector. Hij ging eveneens aan de slag bij SD Worx Learning, waar hij zijn expertise inzette door het geven van opleidingen over complexe topics als vakantiegeld, arbeidsduur, het eenheidsstatuut en pensioenen.

Naast zijn carrière als legal consultant publiceerde Neefs het boek ‘Vakantiewetgeving in lokale besturen’ bij uitgeverij Politeia. Hierin bespreekt hij in detail de verschillende vakantiestelsels die op lokale besturen van toepassing kunnen zijn.

Over zijn benoeming zegt Annelies Bealus, manager van Acerta Opleidingen: “We zijn erg tevreden dat we Dirk Neefs nu tot ons team kunnen rekenen. Zijn extensieve ervaring laat ons toe ons sociaal-juridisch opleidingsaanbod verder uit te bouwen. Bovendien werkt zijn passie voor zijn vak erg aanstekelijk.”

Bron: Acerta (acerta.be)

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen