< Terug naar overzicht

Acerta benoemt Benoît Caufriez tot Multi HR-manager voor Brussel en Wallonië

Vanaf september is Benoît Caufriez Multi HR-manager voor Brussel en Wallonië bij HR-dienstenbedrijf Acerta. Zijn hoofdopdracht is het ontwikkelen van een gepersonaliseerd aanbod aan HR-oplossingen die Acerta aan haar klanten biedt, met de nadruk op de regio Brussel en Wallonië.

Benoît Caufriez behaalde een master in Arbeidswetenschappen aan de Universiteit van Louvain-la-Neuve en heeft daarnaast een graduaat in HR behaald aan de Universiteit van Namen. Dankzij zijn carrière heeft hij heel wat ervaring op HR-vlak. Na 13 jaar bij de groep Manpower evolueerde Caufriez binnen de recruitmentsector.

In september 2013 vervoegde Caufriez Acerta, waar hij aan de slag ging als accountmanager in de regio’s Namen, Luxemburg en Waals-Brabant. Gedurende 3 jaar analyseerde hij de specifieke behoeften van elke klant en zocht hij een kwalitatieve multi HR-oplossing op maat. Zijn grootste uitdaging in de functie van Multi HR-manager is om verdere ondersteuning te bieden bij het strategische beleid van Acerta, en de dienstverlening in Wallonië en Brussel te versterken.

Bron: Acerta (acerta.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen