< Terug naar overzicht

4 nieuwe medewerkers bij Quintessence Consulting

Naar aanleiding van een groeiende vraag heeft Quintessence Consulting de huidige ploeg versterkt met vier nieuwe medewerkers.

Liesbeth Van Gulck behaalde een master na master in Personeelswetenschappen aan de UAMS en een master Sociaal Werk (focus op Arbeid). Zij brengt haar ervaring mee als headhunter & ICT career coach en werkte ook bij Centric Belgium als IT recruiter. Bij Quintessence legt zij vooral de nadruk op personeelsbeoordeling met assessement center methode en selectietechnieken.

Lieze Wegge behaalde een bachelor in de Toegepaste Psychologie (optie Arbeids- en Organisatiepsychologie) en een master in de Psychologie (optie Bedrijfspsychologie). Ze doorliep een succesvolle stage bij Quintessence Consulting, waar ze nu consultant wordt.

Annemie Van de Vondel studeerde af als licentiaat Psychologie en heeft heel wat jaren ervaring met assessment en development centers, alsook als klinisch psycholoog en psychotherapeut. Bij Quintessence is ze nu senior consultant.

Om marketing en communicatie te versterken, werd Dominique Joye aangetrokken. Ze is licentiaat vertaler Engels-Italiaans en heeft zich heel wat jaren ingezet in de reclamesector en een vijftal jaren voor Multicomm, gespecialiseerd in kinderkamerdecoratie. Daar werkte ze mee aan het stevig uitbouwen van een plaats op de markt voor twee merken in kinderkamerdecoratie: KidsLab en Decofun. Bij Quintessence is ze nu verantwoordelijk voor de externe communicatie en de marketing van opleidingen en tools. Uiteraard ondersteunt ze verder de positionering van Quintessence in de HR-wereld.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen