Esther Hiel HR-manager Gemeente Temse

Esther Hiel verlaat de Stad Antwerpen voor de Gemeente Temse waar ze HR-manager wordt. Hiel heeft een master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid (UGent, 2004). Ze startte haar loopbaan als scientific researcher HR & Equal Opportunities aan de KU Leuven. Twee jaar later, in 2007, werd ze bij de stad Antwerpen HR-manager Loopbaancentrum. In 2015 werd ze manager Stadsreiniging.

Aline Leys HR Director FEDNOT

Aline Leys is sinds februari HR Director bij FEDNOT, de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat. Leys volgde na het behalen van haar diploma Toerisme een graduaat in Personeelsbeheer en Communicatie in avondschool. In 2009 behaalde ze een DES (diplôme d’études spéciales) in HR aan ICHEC.

Joëlle Boxus CHRO bij AkzoNobel

Na anderhalf jaar in België keert Joëlle Boxus terug naar Amsterdam waar ze Chief Human Resources Officer wordt bij AkzoNobel. Ze is ook lid van het directiecomité. Boxus heeft een master Industriële Psychologie (UCL) en startte haar loopbaan als rekruteringsconsultant voor IT- en financiële profielen.

Katia Moretti manager HR-services Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Katia Moretti ruilde Daf Trucks voor Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) waar ze manager HR-services wordt. Katia Moretti ging na haar opleiding Maatschappelijk Assistent, optie Personeelswerk (Katholieke Hogeschool Kempen, 1997) aan het werk bij Philips Lighting. Daar was ze eerst actief in de payroll arbeiders en vervolgens die van de bedienden. Later werd ze payroll manager. Na ruim 15 jaar maakte ze in 2013 de overstap naar Daf Trucks als Manager HR People Services. Daarna werd ze Compensation & Benefits Specialist.

Emmelien De Martelaere Talent Acquisition Specialist La Lorraine Bakery Group

Emmelien De Martelaere is sinds begin maart Talent Acquisition Specialist bij La Lorraine Bakery Group. De Martelaere heeft een master Sociale Agogiek (UGent, 2012) en startte haar loopbaan als trajectbegeleider bij adviesbureau Alexander Calder Arbeidsintegratie. De voorbije vier jaar was De Martelaere werkzaam bij SBS Skill Builders, eerst als career counselor later als jobcoach Oost-Vlaanderen.

Karen De Neve Plant HR Specialist La Lorraine Bakery Group

Karen De Neve is sinds begin maart HR Specialist in de productievestiging van La Lorraine Bakery in Ninove. De Neve heeft een master Politieke Wetenschappen (UGent, 2015) en werkte de voorbije vier jaar als XL Service Consultant bij ASAP HR Group.

Wesley Moreels Manager HR Business Partners & Development RealDolmen

In 2018 ruilde Wesley Moreels RealDolmen voor Brunel, nu doet hij het omgekeerde en keert hij terug naar RealDolmen als Manager HR Business Partners & Development. Moreels heeft een bachelor Business Management, optie Marketing en startte in 2001 zijn loopbaan als Service Delivery Consultant bij Worldline (nu Atos). Vijf jaar later stapte hij over naar adviesverlener People & Technology waar hij een eerste ervaring opdeed in HR. Hij was er recruitment consultant en groeide door naar HR Operations Manager. In 2015 werd hij HR Business Partner bij RealDolmen. De voorbije twee jaar was hij HR-manager bij Brunel, een detacheringsbureau gespecialiseerd in projectmanagement, projectsourcing en consultancy in Engineering, ICT en Life Sciences.

Tom Dewaele Global Head of Employee Experience Unilever

Tom Dewaele heeft als Global Head of Employee Experience een nieuwe rol bij Unilever. De voorbije drie jaar was hij er VP Global HR Services. Dewaele is master Psychologie (KU Leuven, 2001) en master in Business Planning (Vlekho, 2003). Hij begon zijn loopbaan als Reward Manager bij AB Inbev. Na ruim drie jaar werd hij er HR Manager van de brouwerij in Leuven. Zijn carrière kreeg een internationale wending toen hij begin 2008 Reward & TS Director Western-Europe werd en vervolgens HR Director Benefralux.

Pieter Brauwers Senior Manager Total Rewards EMEA Whirlpool

Pieter Brauwers zet een nieuwe stap in zijn carrière bij Whirlpool Corporation in Milaan en wordt er Senior Manager Total Rewards EMEA. Brauwers werd in september 2015 HR Manager bij Whirlpool Belux. In 2018 verhuisde hij naar het EMEA-hoofdkantoor in Milaan als senior HR Manager Products, Brands & Digital EMEA. Deze maand werd hij er Senior Manager Total Rewards EMEA.

Bart Noppe HR-manager Top Motors

Bart Noppe ruilt Alpro voor Top Motors waar hij HR-manager wordt. Top Motors is een autoverdeler van de merken Audi, Volkswagen, Skoda, Seat en de bedrijfswagentak CVI in Zuid West-Vlaanderen.

Laurens Coppens HR Manager Ducaju Group

Laurens Coppens is HR Manager bij verpakkingsspecialist Ducaju Group. Coppens heeft een bachelor Human Resources (Artevelde Hogeschool Gent, 2010) en startte zijn loopbaan als HR-consultant – recruitment & selection assistant bij consultant CERM-HR. In juni 2014 trok hij naar de social profit-organisatie Een Open Plaats vzw. Hij startte als stafmedewerker Personeel en groeide door tot verantwoordelijke HR, kwaliteitszorg en vrijwilligersbeleid. De voorbije vier jaar was Coppens HR Business Partner bij Meat & More.

Nancy Deweirdt Human Capital Business Partner Neuhaus

Nancy Deweirdt ruilt de reissector voor chocoladeproducent Neuhaus waar ze begin dit jaar Human Capital Business Partner werd. Deweirdt heeft een master Bedrijfspsychologie (UGent, 1995) en werkte de voorbije 24 jaar bij Thomas Cook Belgium als HR Business Partner.

Joris Vivijs Talent Acquisition Manager Elmos

Joris Vivijs is sinds begin dit jaar Talent Acquisition Manager bij Elmos, een ICT-consultancybedrijf dat bedrijven helpt om een tijdelijk tekort aan kennis of mankracht op te vangen. Hij zal er een team van vier recruiters leiden.

Bart De Bock Algemeen Directeur AZ Damiaan

 Bart De Bock start op 1 mei als algemeen directeur van ziekenhuis AZ Damiaan in Oostende. De Bock studeerde af als master Handelswetenschappen, optie Accountancy, en Economie (EHSAL) en behaalde ook een master in Fiscaal Recht (VUB), een postgraduaat Financiën (KU Leuven) en een International MBA for Executives (Vlerick Management School).

Koen D’hamers Manager Operations Vlaanderen & Brussel Cohezio

Koen D’hamers is manager operations Vlaanderen & Brussel bij de externe dienst voor preventie Cohezio. D’hamers heeft een master Psychologie (KU Leuven, 1994) en werkte de voorbije zeven jaar als Manager Payroll Services Staff Services bij Partena Professional. Daarvoor werkte hij ruim zes jaar bij HR-dienstenverlener HDP & Arista.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen