Joelle Daese Talent Manager Dropsolid

Joelle Daese startte deze zomer als Talent Manager bij digitaal marketingexpert Dropsolid. Daese studeerde marketing aan de Hogeschool West-Vlaanderen (2001) en behaalde een postgraduaat Bedrijfscommunicatie (Vlekho Business School Brussel, 2002).

Annick Du Tré HR-manager Eltra

Annick Du Tré is HR-manager bij Eltra, een verdeler van elektrisch doe-het-zelfmateriaal en sinds maart een onderdeel van de industriële investeringsholding Heylen Group.

Wim Vanhaele Director Talent Acquisition Lead Galapagos

Wim Vanhaele is sinds deze maand Director Talent Acquisition Lead bij Galapagos. Sinds augustus 2018 was hij er Talent Acquisition Consultant. Vanhaele heeft een bachelor Marketing & Bedrijfsmanagement (Karel de Grote Hogeschool, 1994) en een bachelor Toegepaste Arbeids- en Organisatiepsychologie (Universiteit Utrecht, 2015). Na een voetbalcarrière transfereerde hij in 2006 naar HR.

Carl Vanaenrode HR Manager Polyvision

Sinds begin juli is Carl Vanaenrode HR Manager bij Polyvision, een wereldwijde fabrikant van bouwkundige wandpanelen en beschrijfbare oppervlakken van CeramicSteel. Vanaenrode is bijna 30 jaar ervaring in HR-functies bij productie- en logistieke bedrijven. Hij was Global HR Director bij Punch Powertrain voor de vestigingen in België (Sint-Truiden) en China (Nanjing) tussen 2007 en 2011.

Auralie Blauwbloeme HR Business Partner EMEA Barry Callebaut Group

Auralie Blauwbloeme ruilt de toelevering aan de medische sector voor de wereld van de chocolade en is sinds begin juli HR Business Partner EMEA bij Barry Callebaut Group. Blauwbloeme behaalde een master Handelswetenschappen (Hogeschool Gent, 2007). Ze startte in 2007 als researcher bij Hudson. In juni 2009 werd ze consultant bij A&S Solutions. In april 2012 werd Blauwbloeme HR Business Partner bij Arseus Corporate België, Arseus Lab België en Fagron België.

Luc Cortebeeck nieuwe voorzitter VDAB

Luc Cortebeeck is op voorstel van Vlaams minister van Werk Hilde Crevits benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van de VDAB. Cortebeeck heeft een pak ervaring in het sociaal overleg en een uitstekende kennis van de arbeidsmarkt. Als nationaal secretaris van het ACV maakte hij de oprichting van de VDAB mee. Tot drie keer toe was hij een jaar voorzitter van de Sociaal Economische Raad van Vlaanderen waarbij hij verschillende VESOC-akkoorden afsloot met de Vlaamse regering.

Georges Vandenhove partner bij Square Circle

Georges Vandenhove verliet Ingersoll Rand en werd partner en medeaandeelhouder van Square Circle een consultancy gespecialiseerd in veranderingsmanagement en -communicatie. Vandenhove bouwde een nationale en internationale carrière uit als HR-verantwoordelijke in bedrijven zoals GSK, Mobil, Honeywell, Afga Gevaert, British Telecom. Hij doorliep alle niveaus in HR, van de basis tot Global CHRO.

Ria Daumerie HR Manager Culligan Belgium

Ria Daumerie is de nieuwe HR Manager van Culligan Belgium, gespecialiseerd in waterbehandeling. Daumerie heeft een bachelor Maatschappelijk Adviseur (Erasmushogeschool, 1993) en een postgraduaat HR-management (Ehsal management School, 2000). De eerste twintig jaar van haar loopbaan werkte ze bij ziekenhuis Inkendaal, eerst als HR-medewerker, later als HR-verantwoordelijke.

Katrijn Van Nieuwenhove HR Business Partner Willemen Group

Na ruim elf jaar verliet Katrijn Van Nieuwenhove Rode Kruis Vlaanderen en werd ze HR Business Partner bij bouwgroep Willemen. Van Nieuwenhove heeft een master Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven, 2003). Eind 2008 ging ze aan de slag bij Rode Kruis Vlaanderen als recruiter. Ze groeide door tot Recruitment & Development Officer en HR Business Partner.

Florence Van Damme HR Director Algist Bruggeman

Florence Van Damme is sinds juni HR Director bij Algist Bruggeman, een producent van bakkerijgrondstoffen. Van Damme is industrieel ingenieur werkte de voorbije zeven jaar als HR Manager bij Agaris. Van 2007 tot 2013 was ze HR Manager bij Coopman Liften. Van 2000 tot eind 2006 was ze HR-consultant bij Hudson.

Ann Tilman HR Manager Brepols

Ann Tilman is sinds juni HR Manager bij agenda-uitgever en boekbinder Brepols. Tilman heeft een master Romaanse Filologie (Italiaans) (KULeuven, 1994) en een master International Relations & Diplomacy (KULeuven, 1994). Ze startte haar carrière in 1995 als Field Research Manager bij TforG. Begin 2001 werd ze HR Director bij en medeoprichter van marktonderzoeksbureau SUAZIO. Na ruim tien jaar trok ze naar Festival van Vlaanderen Antwerpen als management assistant. Twee jaar later werd ze HR-manager van Toneelhuis. Begin 2018 richtte ze adviesbureau Foresterra op.

Gerben Granzow Verantwoordelijke HR OZ-Onafhankelijk Ziekenfonds

Gerben Granzow verlaat na ruim tien jaar SD Worx en is sinds juni Verantwoordelijke HR bij OZ-Onafhankelijk Ziekenfonds. Granzow heeft een master Politieke en Sociale Wetenschappen (Universiteit Antwerpen, 2000) en een master Management Principles: Marketing & Accounting (VUB, 2001). Hij startte zijn loopbaan bij SD Worx als payroll consultant en groeide door tot senior softwareconsultant. De voorbije twee jaar was hij kantoordirecteur KMO Waasland.

Ine Van de Vaerd Reward Expert Belfius

Ine Van de Vaerd ruilt Hudson Benelux voor Belfius waar ze sinds juni aan de slag is als reward expert. Van de Vaerd heeft een master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid (UGent, 2014). Ze startte als HR-consultant bij Konvert Interim. Sinds april 2015 was ze werkzaam bij Hudson Benelux als senior consultant Strategic Rewards.

Margot De Bruyn Talent Acquisition Specialist ZNA

Margot De Bruyn is sinds juni Talent Acquisition Specialist Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA). Margot De Bruyn heeft een bachelor Orthopedagogie (AP Hogeschool Antwerpen, 2011) en een bachelor Toegepaste Psychologie: Arbeids- en Organisatiepsychologie (Thomas More Hogeschool, 2013). Ze begon haar carrière bij BD als junior HR Officer om vervolgens de overstap te maken naar Bimona als rekruteerder. In de zomer van 2015 werd ze recruitment consultant bij Rialto Recruitment. De voorbije vier jaar was ze professional consultant bij Randstad Belgium.

Tim Van Tongerloo HR Generalist bij Chep

Tim Van Tongerloo is sinds mei 2020 HR Generalist bij logistieke dienstverlener Chep. Van Tongerloo heeft een bachelor Psychologie (Lessius Hogeschool Antwerpen, 2000). Hij startte als consultant bij Randstad en werd ruim een jaar later accountmanager bij Alfart Project. Van maart 2002 tot juli 2005 was hij werkzaam bij Synergie, eerst als accountmanager Antwerpen later als key accountmanager Belgium. Vervolgens was hij ruim twee jaar area manager bij Manpower. Begin 2008 werd hij HR-manager bij Lamifil. De voorbije acht jaar was hij HR-manager Belgium bij tankopslagbedrijf Vopak.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen