< Terug naar overzicht

Vakantieboek voor professionals en managers 2018

Auteurs:
Uitgever:, Business Contact 160 blz.
Prijs:€15.00
Wat is nu echt het beste: er eens helemaal uit zijn tijdens de vakantie, zeg maar radicaal disconnecteren, of toch een beetje tijd nemen om eens rustig wat achtergrondinfo te absorberen, bij te lezen en je brein in conditie te houden? Het ‘Vakantieboek voor professionals en managers’ mikt duidelijk op het tweede.

Het is nu echt een traditie geworden: de redacteurs van de Nederlandse uitgeverij Business Contact presenteren ook dit jaar een heus ‘vakantieboek’ voor hun doelpubliek. De vorige jaren was het al eens gericht op ‘managers’ en op ‘professionals’, nu werden ze gewoon beide in de titel geplaatst.

Wat brengt deze publicatie? Op de eerste plaats krijgen we ‘weetjes’, gesprokkeld uit de diverse boeken die de uitgeverij de jongste tijd uitgebracht heeft. Er werd vooral geplukt uit het arsenaal aan tips en tricks voor de werkvloer. Zo leer je blaaskaken doorprikken, omgaan met vervelende collega’s en zelfs uit je comfortzone te stappen.

Het leest allemaal vlot weg en is vooral niet te lang. Het is vakantie, weet je wel. Precies die lichte toets maakt het allemaal verteerbaar, zelfs al zijn de onderwerpen onvermijdelijk ook wel eens wat zwaarder op de hand. Hoe kwetsbaar ben jij voor disruptie? Dat is zo’n vraag waarmee je op vakantie allicht liever niet geconfronteerd wordt, maar de samenstellers van dit boek hebben ze verpakt in een test. Zo zitten er ook nog wel enkele work-outs voor het brein, verspreid in het boek.

En als het allemaal te veel wordt? Dan blader je naar de rubriek ‘Ontspannen’, waar je het spel ‘Bullshit Bingo’ kan winnen door containerbegrippen, jeukwoorden en sleets jargon te ontmaskeren. Of toch maar zonder boek naar het strand?

  • Vakantieboek voor professionals en managers
  • Redactie Business Contact (red.)
  • Uitgeverij Business Contact, 160 blz., € 15
  • ISBN 97890 470 11798

 


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen