< Terug naar overzicht

VOV-Pitstop: Happiness at work

Happiness at Work: wat is dat nu precies? Is dat een goeie koffie elke morgen met je collega's? Regelmatige feedback of opslag? Een fitness in je kantoorgebouw? Een uitgebreid opleidingsaanbod?

Tijdens deze Pitstop gaan we dieper op dit onderwerp in, kan je je eigen ervaringen delen en ontdekken wat anderen hiervan vinden. Voor nu staan alvast de volgende sprekers op het programma:

Werk kan je geluk maken of kraken. Wie met lood in de schoenen naar kantoor trekt, zal zichzelf niet snel een gelukkig mens noemen. Wie evenwel elke dag met plezier en goesting gaat werken, scoort meestal hoog bij geluks enquêtes. Je kunt dus maar beter alles uit de kast halen voor je werkgeluk! Dankzij wetenschappelijk onderzoek weten we precies welke onderdelen van een baan beslissend zijn voor jouw goede gevoel op én over je werk. Wij zetten die zaken voor jullie op een rijtje en geven jullie een eenvoudige strategie mee om je werktijd zo gelukkig mogelijk te maken. Daarbij belicht Katelijn Nijsmans als neuropsycholoog vooral de (brein)wetenschappelijke kant van het verhaal, terwijl Dajo De Prins meer ingaat op het ongrijpbare en filosofische van werkgeluk.

Ook benieuwd naar de Lunch & Learn voor die dag? Inschrijven kan hier.

Praktische info

  • Datum: donderdag 19 september 2019 van 9u30 tot 16u00
  • Plaats: SBM/ESCALA, Tramstraat 63, Zwijnaarde
  • Prijs: Gratis voor VOV-leden | €250 (excl. btw) voor niet-leden

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen