< Terug naar overzicht

VOV-Book & Breakfast: Stakeholdering (Jan Van der Vurst)

Diplomatieke vaardigheden voor succesvolle projecten

Hoe ga je om met machtige stakeholders? Hoe krijg je inzicht en voeling met hun territorium? Hoe creëer je sterkere partnerschappen? Elke stakeholder heeft zijn eigen doelstellingen, belangen en gevoeligheden. Die op een lijn krijgen met je eigen agenda is niet vanzelfsprekend.

Het verschil tussen falen en slagen hangt grotendeels af van je diplomatieke vaardigheden. Met respect zoeken naar oplossingen die alle partijen ten goede komen is de sleutel. Stakeholdering toont je hoe het spel gespeeld wordt.

Aan de hand van de praktijkvoorbeelden, vragenlijsten en checklists uit dit boek leer je relaties met stakeholders te begrijpen en te beïnvloeden. Zo kunnen je inhoudelijke competentie en expertise ten volle tot hun recht komen.

Dr. Jan Van der Vurst studeerde sociale pedagogiek aan de Katholieke Universiteit van Leuven en promoveerde aan de Universiteit van Utrecht. Zijn specialismen zijn leiderschap en invloed. Hij geeft leiding aan training- en consultingbureau Kenaz. Hij traint wereldwijd managers en begeleidt samenwerkingsprocessen bij diverse grote bedrijven waaronder BASF, Tata Steel, Dell, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Johnson Controls, BNP Paribas en GDF Suez.

Programma

  • 08u00 - 08u30: Ontvangst met koffie en ontbijt
  • 08u30 - 09u40: Boekvoorstelling

Praktisch

  • Datum: donderdag 6 juni 2019
  • Plaats: Barco, Beneluxpark 21, Kortrijk
  • Prijs: gratis voor VOV-leden | €30 voor niet-leden

Aansluiten vindt de VOV-Pitstop Measurement & Analytics plaats.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen