< Terug naar overzicht

VOCAP: Leiderschap & Verandering - Deel 1: Consultancy Sessie | Max Wildschut

In deze namiddagvullende activiteit geven we het woord aan niemand minder dan Max Wildschut. Max Wildschut (1967) studeerde cognitieve- en neuropsychologie, voor zich te specialiseren in de evolutionaire psychologie. Vanuit dit theoretisch kader richt Max zich op vraagstukken rond prestatie, motivatie, samenwerking en leiderschap. Hij schreef hier over in onder meer Darwin voor managers (2009), Gezag (2013) en Stop Denk Doe (2015).

Max Wildschut is buitenpromovendus aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VUA) waar hij onderzoek doet naar leiderschap vanuit een evolutionair perspectief. Samen het professor Mark van Vugt (VUA) richtte Max het Nederlands Instituut voor Management en Evolutionaire Psychologie (NIMEP) op. Doelstelling van het NIMEP is het vertalen van actuele wetenschappelijke inzichten naar praktische toepassingen voor organisaties.

Succes in moderne organisaties en in veranderende omgevingen is afhankelijk van ongrijpbare zaken als betrokkenheid, proactiviteit, leiderschap en creativiteit. Hoe dit te managen is een van de grootste uitdagingen voor modern management. Max brengt ons inzichten in hoe evolutie de menselijke geest heeft gevormd en hoe we een context kunnen creëren waarin mensen optimaal kunnen functioneren.

Praktisch

  • Tijdstip: donderdag 5 maart 2020 van 13.30u tot 17.00u
  • Plaats: Van der Valk Hotel Antwerpen – Luitenant Lippenslaan 66 – Borgerhout

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen