< Terug naar overzicht

Hudson Lighthouse. Prestatiebelonen = een performant loonbeleid (24/06/2014)


Hoe verlonen de Belgische bedrijven de prestaties en competenties van hun werknemers? Belonen ze hun werknemers volgens de geleverde prestaties of speelt anciënniteit de facto nog altijd een grote rol?  Wat leert onderzoek ons over de effectiviteit van prestatiebeloning?

Onze werknemers zijn de motor van onze economie en een performant loonbeleid is cruciaal om deze motor draaiende te houden. Daarom is het uitermate belangrijk om te weten hoe een performant loonbeleid ertoe kan bijdragen dat uw werknemers de technologische uitdagingen van vandaag en morgen blijven aankunnen.

Tijdens dit seminarie stellen wij u graag, in avant-première, de resultaten voor van Hudsons jaarlijkse Generieke Salarisstudie. U kan alvast rekenen op een aantal interessante inzichten die u verder kunnen inspireren en klaarstomen voor de toekomst! 

SPREKERS

  • Bert De Greve - Associate Director Organizational Talent Management bij Hudson
  • Prof. dr. Xavier Baeten - Professor Vlerick Business School
  • Maarten Simon - Advocaat-Counsel bij Claeys & Engels

PROGRAMMA

  • 17u. Verwelkoming
  • 18u. Bert De Greve licht de resultaten van Hudsons 21e Generieke Salarisstudie in detail toe.Is de trend naar meer flexibel belonen ingezet? In welke mate hebben bedrijven het nieuwe werken reeds geïntroduceerd?

In de kijker: CAO 90 Bonus 

In deze studie werd speciale aandacht besteed aan de CAO 90 bonus. Dr. Xavier Baeten, Maarten Simon en Bert De Greve lichten de resultaten toe.

Actueel: Pay for Performance 

Pay for performance is een vaak gehoorde oplossing om de ROI te verhogen. Welke omstandigheden zorgen voor een effectieve prestatiegerelateerde beloning? Dr. Xavier Baeten, bespreekt de laatste academische bevindingen.  

  • 19u30 Receptie & networking

DEELNEMEN

Deelname aan dit seminarie is gratis, mits inschrijving vooraf via onze website: http://be.hudson.com/nl-be/kenniscentrum/lighthouseseminaries/prestatiebelonen=eenperformantloonbeleid

Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Voor meer informatie, contacteer Hudson op lighthouse.belgium@hudson.com.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen