< Terug naar overzicht

HR Square & ZORG Magazine: HRM in de ZORG

Geen zorg zonder zorgverleners. Geen zorgverleners zonder een degelijk HR-beleid.

Welke middelen hebben we in onze gereedschapskist om voldoende medewerkers aan te trekken en te behouden? Hoe kan HR waken over het welzijn en de motivatie van medewerkers? En op welke manier kan HR vandaag en morgen een strategische meerwaarde zijn voor zorgorganisaties?


Nieuwe data

Omwille van de verslechterde coronasituatie in het najaar van 2021 zijn de beide sessies van het seminarie 'HRM in de zorg' verplaatst naar:

  • 17 maart 2022: Corda Campus, Kempische Steenweg 293, 3500 Hasselt
  • 24 maart 2022: Watt The Firms, Nieuwewandeling 62, 9000 Gent

Hou deze data alvast vrij in uw agenda! We kijken ernaar uit u daar opnieuw live te mogen ontmoeten. Programma en sprekers worden aangevuld op deze pagina.

Deelnamevoorwaarden

  • €149 (+btw 21%) voor leden/abonnees van HR Square of ZORG Magazine, behorend tot de doelgroep (interne HR-verantwoordelijken)
  • €199 (+btw 21%) voor niet-leden/niet-abonnees, behorend tot de doelgroep (interne HR-verantwoordelijken). Wie een abonnement aangaat, geniet onmiddellijk van de abonneekorting. Meer info m.b.t. de abonnementen van HR Square vindt u hier. Abonnee worden van ZORG Magazine? Kijk dan hier.
  • €299 (+btw 21%) voor niet-doelgroepnemers (vertegenwoordigers van commerciële organisaties). Als commerciële organisatie koopt u standaard een 1+1 pakket: 1 ticket voor u als commerciële deelnemer + 1 ticket voor uw genodigde werkzaam in een zorgorganisatie (niet commercieel).
  • Annuleren kan niet, vervanging is altijd mogelijk.

Schrijf u hier inFacturatiegegevens

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen