< Terug naar overzicht

Agoria: Vormingscyclus 'Sociale wetgeving 2019-2020'

Sociale Wetgeving... een praktische benadering

De sociaal-juridische vragen worden steeds ingewikkelder... Bent u op zoek naar een praktische aanpak die u in staat stelt om gericht te antwoorden op al uw vragen? Volg dan onze opleiding over de praktijk van de sociale wetgeving die rekening houdt met de nieuwste ontwikkelingen in de reglementering.

De Agoria Academy-opleiding 'Vormingscyclus sociale wetgeving 2019-2020' heeft tot doel uw dagelijkse professionele leven te vergemakkelijken. Het programma richt zich tot de personen die belast zijn met de dagelijkse toepassing van de sociale wetgeving in een onderneming die onderworpen is aan de wet op de arbeidsovereenkomsten. 

Deze opleiding staat open voor alle ondernemingen van alle sectoren. De sprekers zijn deskundigen die de behandelde materie dagelijks toepassen. 

De volledige opleiding is erkend in het kader van het opleidingsverlof. Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat, wanneer u als Vlaams KMO een betalende opleiding volgt, de Vlaamse overheid tot 50% van de kostprijs voor uw bedrijf subsidieert. 

Praktisch

Deze Vormingscyclus wordt in het Nederlands georganiseerd in Leuven-Haasrode en gaat van start op maandag 23 september.

Bekijk de brochure voor alle details.

Programma en inschrijvingen

Hier kan u de brochure (incl. inschrijvingsformulier) downloaden.

Bent u geïnteresseerd?

Verstuur dan snel uw inschrijvingsformulier via e-mail naar fanny.vancauwenberghe@agoria.be

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen