HR Square Conference (Dolce La Hulpe, 4-6/05/2021) - NIEUWE DATUM

De jaarlijkse HR Square November Conference is verplaatst naar dinsdagavond 4 tot donderdagnamiddag 6 mei 2021, ook in Dolce La Hulpe. Voorzitter is professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS). Het thema luidt ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’ Haal er maar meteen opnieuw uw agenda bij.

PMCommunity: Géén angst voor angst!

In de wereld rondom ons word je permanent geconfronteerd met negatieve berichtgeving, we worden lam geslagen met angsten, kunnen we dit aan, zouden we niet beter hulp zoeken om het aan te kunnen, …. Hoe wijs zijn we eigenlijk? Zijn we matuur? Hoe gaan we er in organsiaties mee om? Wat verwachten we van onze medewerkers? En gaan we er als leidinggevende matuur (lees: volwassen) mee om? Kunnen we rekenen om onze inzichten en verantwoordelijkheid nemen?

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (december 2020)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Acerta: Leidinggeven op afstand

Leidinggeven op afstand vraagt een specifieke aanpak. Als leidinggevende of teamleider leg je andere accenten in het aansturen van jouw medewerkers op afstand. En dat is nodig, want thuiswerk wordt steeds populairder. Meer en meer trachten we onze medewerkers tijd- en plaatsonafhankelijk te laten werken, omdat we weten dat hun engagement hierdoor groeit. Deze opleiding rond leidinggeven op afstand zoemt hierop in.

VOV-Pitstop: Hoe leren met corona?

Verschillende thought leaders zijn het erover eens: we spreken best niet meer over werken voor, tijdens of na corona, maar over werken mét corona. Wat betekent dit voor leren op het werk? Hoe organiseren we opleidingen? Hoe kunnen we als team het informeel leren vast blijven houden? Tijdens de eerste VOV-Pitstop van 2021 wordt dieper op dit thema ingegaan.

VOV-Book&Breakfast: 'Adaptieve Intelligentie' door Rudi Francken en Tim Vermeir

Hoe kun je lichter leven en slimmer werken in het nieuwe normaal? Auteurs Rudi Francken en Tim Vermeire zijn ervan overtuigd dat het antwoord ligt bij adaptieve intelligentie - AQ - dat ze 'het nieuwe EQ' noemen. In een online Book&Breakfast leggen ze uit met welke technieken je de principes achter AQ kunt ontdekken. Doe je mee? Na de sessie stuurt VOV je het boek op.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen