HR Square Conference (Dolce La Hulpe, 22-24/11/2021) - NIEUWE DATUM

Het team van HR Square is bijzonder blij dat we de November Conference opnieuw op de agenda kunnen zetten. Van maandagavond 22 tot woensdagnamiddag 24 november 2021 hebben we het, onder het voorzitterschap van professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS), over ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’, een thema dat door de crisis van afgelopen anderhalf jaar alleen maar actueler is geworden.

[WEBINAR] Wat is de impact van managementstijlen op het welzijn op het werk ?

Op welke manier hebben managementstijlen een impact op het welzijn van medewerkers? Dat onderzochten wetenschappers van VUB en UCL. Ze deden dat op vraag van de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg. Hun onderzoek legt de stijlen zoals ze op de werkvloer gehanteerd worden naast die die aan managementscholen onderwezen worden, en formuleert aanbevelingen over hun impact op het welzijn van medewerkers. Tijdens een webinar op 30 september geven de onderzoekers tekst en uitleg bij de resultaten van hun onderzoek, en maken ze meteen ook de link met de uitdagingen die gepaard gaan met hybride werken.

Quality Training: Digital Advocacy Summit 2021

Ontdek van 6 tot 17 september de beste tools, technieken en methodes om mensen op afstand te betrekken, te motiveren en te laten samen werken! 11 praktische online workshops, 10 sprekers, FR en NL.

AP Hogeschool - Veiligheidsinstituut: Manager psychosociale risico's

De kost van mentale gezondheidsproblemen is gigantisch, niet alleen maatschappelijk en voor de betrokken werknemers, maar ook voor elke werkgever. Je weet intussen al dat de aanpak van psychosociale risico’s verplicht is, maar vraagt jezelf ongetwijfeld af hoe je daar concreet werk van maakt.

VOCAP: Themareeksen 2021

In 2021 organiseert VOCAP evenementen rond twee themareeksen: "Remote Working" en "Strategisch Talent Management". Bekijk hier de volledige jaarkalender.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen