HR Square Conference (Dolce La Hulpe, 22-24/11/2021) - NIEUWE DATUM

Het team van HR Square is bijzonder blij dat we de November Conference opnieuw op de agenda kunnen zetten. Van maandagavond 22 tot woensdagnamiddag 24 november 2021 hebben we het, onder het voorzitterschap van professor Lou Van Beirendonck (Quintessence/AMS), over ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’, een thema dat door de crisis van afgelopen anderhalf jaar alleen maar actueler is geworden.

[WEBINAR] Laten we het eens open en eerlijk hebben over mentale gezondheid op het werk...

Rondom ons zijn de waarschuwingssignalen duidelijk waarneembaar: de huidige pandemie, maar zeker ook de maatregelen die we nemen om het virus in te dammen en fysiek gezond te blijven, hebben een aanzienlijke impact op de mentale gezondheid. Het mentale welzijn, zowel van de 100% telewerker als van de werknemer die elke dag naar het werk komt, lijdt onder deze coronacrisis.

[INTERACTIEF WEBINAR] Leiderschap en hybride werken in de publieke sector

De crisis die we sinds meer dan een jaar doormaken, geeft alle organisaties een duwtje in de richting van meer thuiswerk. Het ‘hybride’ werken dat er volgens vele experts zit aan te komen, zal ook in de publieke sector zijn intrede vinden. Voor leidinggevenden betekent dat een nieuwe realiteit waar een andere aanpak nodig is.

HRPro Nationaal Congres: Learn - Grow - Win

We leven in turbulente tijden. Corona doet beroep op onze flexibiliteit en ons aanpassingsvermogen. Een leerproces voor de organisatie en de werknemer. We horen het vaak van onze onderwijzersprofessoren : leren is van cruciaal belang voor onze welvaart. De wereld verandert zo snel dat voortdurend leren de enige manier is om te groeien. Een missie waarin bedrijven, teams en werknemers allemaal hun rol moeten spelen. Maar hoe kunnen we ons het best ontwikkelen, wat zijn de belangrijkste trends en waarnemingen. Welke lessen kunnen wij hieruit trekken als individu, team, organisatie en als bedrijf? HRPro heeft 13 boeiende sprekers voor u geselecteerd die een licht werpen op levenslang leren.

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (mei 2021)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

SBM Opleidingen: Word recruiter! Specialist werving en selectie

Tijdens deze opleiding 'Word recruiter! Specialist werving & selectie' krijgt u meer kennis, vaardigheden, ideeën, tools, inspiratie en tips om echt succesvol te worden. Wilt u vaardigheden aanleren die u stapsgewijs helpen om de functie van 'rekruteerder’ efficiënt en effectief uit te voeren of te verbeteren? Wilt u uw meerwaarde voor uw (interne) klant verhogen?

AG Health Partner Digitale Conferentie: Welzijn op het werk - vergroot uw impact via nudging

In deze digitale conferentie gaan we aan de slag met Nudging, een motivatietechniek uit de gedragspsychologie waarbij mensen subtiel worden gestimuleerd om een bepaald gedrag te stellen. De techniek kan omschreven worden als het geven van een subtiel “duwtje in de rug” door bepaalde gedragingen gemakkelijker of aantrekkelijker te maken zodat de meerderheid dit gedrag ook effectief gaat stellen.

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (juni 2021)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

VOCAP: Themareeksen 2021

In 2021 organiseert VOCAP evenementen rond twee themareeksen: "Remote Working" en "Strategisch Talent Management". Bekijk hier de volledige jaarkalender.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen