< Terug naar overzicht

Talent Mobility Award: Puratos en wzc Compostela - wendbare grote organisaties

Partnernieuws

Puratos Group en woonzorgcentrum Compostela werden door HR-dienstverlener Ascento genomineerd voor de Talent Mobility Award in de categorie 'grote ondernemingen'.

PURATOS GROUp:
Grow your magic

Puratos is een Belgische groep van internationale omvang. We bieden een breed assortiment aan innovatieve producten, ingrediënten en oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers.

Innovatie is onze grootste troef en wat ons uniek maakt. Daarbij staan getalenteerde en gepassioneerde medewerkers centraal.
Bij Puratos is de “Puratos Magic” het fundament van onze bedrijfscultuur: een mix van sterke bedrijfswaarden en toonaagenvende werkprincipes.

WOONZORGCENTRUM COMPOSTELA:
Hoe zorg ik ervoor dat knelpuntberoepen binnen de zorgsector ingevuld raken? Een HR-beleid dat inzet op diversiteit
Woonzorgcentrum Compostela wil kwaliteitsvolle zorg op maat bieden aan ouderen in zowel thuisondersteunende als thuisvervangende diensten (rust-en verzorgingstehuis, dagopvang, kortverblijf, assistentiewoningen en lokaal dienstencentrum). Het wil bovendien een fijne werkplek zijn voor al haar medewerkers.
 

De zorgsector zal de volgende jaren veel nieuwe medewerkers nodig hebben. Heel wat vacatures behoren echter tot een knelpuntberoep en raken moeilijk ingevuld. Om deze uitdaging het hoofd te blijven bieden is een creatief HR-beleid noodzakelijk.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen