< Terug naar overzicht

Talent Mobility Award: Bon'Ap en vzw De Oever - wendbare KMO's

Partnernieuws

Bon'Ap en vzw De Oever werden door HR-dienstverlener Ascento genomineerd voor de Talent Mobility Award in de categorie 'KMO's'.

BON'AP
In tandem groeien binnen Bon’Ap

Bon’Ap is een retailconcept van voedingsbedrijf Meat&More, gespecialiseerd in vlees en maaltijden. De keten van maaltijdwinkels kent een sterke groei waardoor er elke dag nood is aan nieuw talent. Maar ook huidig talent zorgt mee voor die groei. Daarom kiest Bon’Ap voor een unieke talentaanpak: ‘In tandem groeien binnen Bon’Ap’.

Om hun medewerkers gelukkiger te maken, riepen ze bij Meat&More de functie HR Business Partner in het leven. “Een HR BP zorgt er, in tandem met de regiomanager, voor dat elke medewerker bij Bon’Ap kan groeien in zijn of haar huidige job, verticaal of horizontaal", aldus Mieke Ally, verantwoordelijke Mens & Organisatie.
Michiel Van Langenhoven, teamleader Learning & Development, vult aan: “Om medewerkers te begeleiden, gaan onze HR BP’s uit van vier pijlers: connectie, focus, coaching & begeleiding en langetermijnplanning.

VZW DE OEVER
Expeditie 2021 – krachtig organiseren

Met het organisatie-ontwikkelingstraject ‘Expeditie 2021 – krachtig organiseren’ ging vzw De Oever op zoek naar een organisatiemodel dat de cliënt centraal zet en van daaruit de kernrollen definieert die nodig zijn om de cliënt op de best mogelijke manier te bedienen, maar ook naar een model dat rekening houdt met maatschappelijke uitdagingen (werkbaar werk in combinatie met langer werken, preventie van burnout), organisatievraagstukken (minder hiërarchie, minder vergadertijd) en individuele vragen (betere combinatiemogelijkheden werk/privé en een meer talentgerichte benadering van het werk).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen