< Terug naar overzicht

Opleiding in de kijker: De essentie van sociaal recht

Leer in slecht 2 dagen tijd het abc van sociaal recht. Gegarandeerd het snelste inzicht in het tewerkstellen van personeel.

Komt u door uw functie in contact met de personeel- en loonadministratie? Dan is het belangrijk dat u de essentie van het sociaal recht beheerst. De communicatie met uw sociaal secretariaat of uw payrollcollega’s loopt gesmeerd als u de juiste taal spreekt en het ABC van de arbeidsovereenkomst kent. Of u nu een HR-manager bent of een boekhouder, een business partner of een startende payrollmedewerker, in deze tweedaagse opleiding arbeidsrecht leert u de essentie van de 4 pijlers van een arbeidsovereenkomst: sluiten, uitvoeren, schorsen en beëindigen.

Deze opleiding is na al die jaren nog steeds een klassieker in ons  aanbod. Toch gaan onze ervaren trainers niet over één nacht ijs. Inhoud, vorm en aanpak worden nog elk jaar opnieuw verder aangescherpt op basis van behoeften van onze deelnemers. U mag erop rekenen dat deze opleiding aangepast is aan de nieuwe regelgeving van het eenheidsstatuut en up-to-date met de meest recente wetswijzigingen van de regering Charles Michel. 

De essentie van sociaal recht vindt elke maand plaats op verschillende locaties in Vlaanderen. U vindt zeker ook een opleiding bij u in de buurt. 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen