< Terug naar overzicht

Opleiding in de kijker: Compensation & benefits

In deze opleiding adviseren en trainen onze specialisten u in het uitwerken van een passend compensations & benefits beleid.

In deze 5-daagse opleiding adviseren en trainen onze specialisten u in het uitwerken van een passend compensations & benefits beleid. Compensations & benefits is veel meer dan het samenstellen van een loonpakket met wat extra-legale voordelen. Een kant-en-klaar loonbeleid bestaat niet. Elke organisatie heeft zijn eigen dynamiek, een specifieke interne en externe context en een eigen historiek. Ook de uwe. De kunst is om een motiverend en beheersbaar loonbeleid op te stellen dat rekening houdt met al deze factoren.

Onze trainers vertrekken vanuit uw hr-beleid en gaan tot en met de operationele inbedding in uw organisatie. Zij adviseren elk op hun terrein diverse projecten in verschillende organisaties en sectoren. Hun rijke ervaring en expertise in diverse contexten maakt deze opleiding uniek.

Zij nemen u vijf dagen mee op ontdekkingstocht langs alle facetten van een efficiënt en marktconform comp- en ben beleid.  Dankzij deze brede kijk op het domein, kan u duidelijk bepalen welke methodieken en concepten het beste bij de specifieke context van uw organisatie passen. U weet welke praktijken gangbaar zijn op de Belgische markt en hoe u deze kan toepassen in uw organisatie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen