< Terug naar overzicht

Lincoln Associates Belgium breidt uit

Lincoln Associates, specialist in executive search, verwelkomde Anouk Van de Velde, Birgit Rohde en Martine Dykmans. Daarmee haalde het meer dan 75 jaar van gecombineerde professionele ervaring binnen.

Anouk Van de Velde

Anouk Van de Velde (°1968) behaalde een master in International Marketing en Interim Management. Ze heeft  internationale ervaring in het stichten en uitbouwen van industriële business units, zoals ESCO Corporation, Indigo en Amari Metals. Dit geeft haar een pragmatisch en resultaatgericht inzicht in een situatie, waardoor ze snel een treffende oplossing kan voorstellen. Ze haalt haar voldoening uit het duurzaam linken van kandidaten en bedrijven.

Birgit Rohde

Birgit Rohde (°1966) studeerde aan de Universität of Bayreuth en is Professional Certified Coach (PCC). Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in sales effectiveness & client relationship in multinationale organisaties, zoals Proudfoot en Krauthammer. Doordat ze ook jarenlang in het buitenland verbleef (in Zweden, Duitsland en Dubai), is ze ervaringsdeskundige in het omgaan met zeer diverse culturen.

Martine Dykmans

Martine Dykmans (°1957) is juriste met een bijkomend Vlerick-diploma in General Management. Gedurende meer dan 20 jaar bouwde ze marketingervaring op in FMCG en durable goods in multinationals, zoals Unilever, SCA Mölnlycke en Samsonite. Ze runde samen met haar echtgenoot een eigen communicatiebureau, waar belangrijke A-merken klant waren. Daarna leidde ze gedurende 7 jaar de alumni-organisatie van de Vlerick Business School.

Lincoln Associates Belgium

Lincoln Associates is reeds meer dan 10 jaar actief op de Belgische markt en maakt deel uit van de internationale Lincoln HR Group. Het begeleidt bedrijfsleiders in de samenstelling van hun managementteam(s) en bijhorende talentmanagement, met  grote focus op de motivatie van haar kandidaten.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen