< Terug naar overzicht

Acerta: Hoe personeel aan boord houden als kleine onderneming?

Partnernieuws

Sta jij aan het hoofd van een kleine onderneming? Dan weet jij als geen ander dat een zaak runnen elke dag opnieuw een uitdagende opdracht is. En elke dag opnieuw dien je hiervoor het beste in jezelf én in je medewerkers naar boven te halen. Maar vaak is het motiveren (en behouden) van personeel ook net datgene waarin leidinggevenden willen bijleren. Hoe je die kennis best vergaart, daar hebben wij met Kenniskrakers het perfecte antwoord op.

Kenniskrakers

Als leidinggevende die wil inzetten op personeelsontwikkeling, heb je jezelf zeker al eens afgevraagd hoe andere ondernemers dit aanpakken. Wat doen zij om hun medewerkers te motiveren? En is dat misschien effectiever dan de tips en tricks die jij toepast? Dankzij Kenniskrakers, een gratis kortdurend leertraject, kom jij uit eerste hand te weten hoe jouw concullega’s met deze uitdagingen omgaan.

De perfecte match

De ene onderneming is natuurlijk de andere niet en elk bedrijf heeft zijn sterktes en zwaktes. Voor een optimale kennisoverdracht gaan we dus op zoek naar jouw ideale match. Een onderneming met dezelfde visie en interesses waar je als werkgever véél kan bijleren. In overleg met je match, kan je maar liefst 5 dagen lang een bezoek brengen aan die onderneming. Zo zit jij aan de bron van informatie.

Voordelen van werkplekleren

Aan het einde van de rit keer je gegarandeerd terug met een schat aan informatie die onmiddellijk toepasbaar is in jouw organisatie. Dankzij de steun van ESF, betaal je hier bovendien helemaal niks voor. En dat is mooi meegenomen, want als kleine onderneming heb je vaak ook kleinere budgetten voor trainingen en opleidingen.

Heb jij ook zin om eens over het muurtje te kijken bij jouw concullega’s?
Stel je onderneming dan hier kandidaat.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen