< Terug naar overzicht

Verantwoordelijke HR Beleid, Talent Management en HR Projecten

Verantwoordelijke HR Beleid, Talent Management en HR Projecten

Organisatie

‘Een hart voor zorg’, onder dat motto gaan de medewerkers van het H.-Hartziekenhuis Lier dagelijks aan de slag om zo’n 68.000 patiënten per jaar bij een spoedopname, een dag-of meerdaags verblijf te verzorgen. Wij beschikken over de expertise en medische apparatuur om de meeste aandoeningen te behandelen. We werken samen in netwerken om de kwaliteit en continuïteit van zorg te garanderen. Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een Verantwoordelijke HR beleid, talent management en HR projecten (m/v).

Als regionaal acuut ziekenhuis met een volwaardig zorgaanbod voor een brede regio streven wij naar kwaliteit en innovatie. Daarom is het H.-Hartziekenhuis volop in vernieuwing en stoomt het zich klaar voor de toekomst. Zowel patiënten als medewerkers kunnen daardoor genieten van een kwalitatief en vooruitstrevend ziekenhuis waar veiligheid en samenwerking hoog in het vaandel gedragen worden.

Hiernaast biedt het ziekenhuis alle medewerkers de kans om opleidingen te volgen om zo hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Verder gaat er ook speciale aandacht naar een toffe werksfeer en een goede band met je collega’s. Daarbij staan wederzijds respect en open communicatie centraal.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en klopt jouw hart ook voor zorg? Lees dan snel verder!

Functie

 1. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de HR domeinen: Werving & Selectie, Opleiding, Functioneren en Welzijn.
 2. Op basis van jouw ervaring en expertise zorg je -samen met je team én in nauw overleg met je interne klanten- voor het verder professionaliseren en actualiseren van het huidige beleid in deze domeinen. Voor 2019 betekent dit o.a. het:

  • efficiënt(er) aantrekken en behouden van gepassioneerde en kwalitatieve medewerkers door het uitbouwen van een authentieke Employer Brand en het aanspreken van talent via de juiste arbeidsmarktkanalen;

  • verder verfijnen van het ontwikkelingsbeleid, met een ruim opleidingsaanbod en aandacht voor loopbaanpaden;

  • analyseren van de recent gevoerde Welzijnsbevraging en het ondersteunen van de werkgroepen die de daaruit voortvloeiende actieplannen verder uitwerken.

 3. Je coördineert en leidt de implementatie van een HR Software pakket (AFAS) ter ondersteuning van al jouw HR-beleidsdomeinen, en zorgt daardoor voor het digitaliseren van de onderliggende processen.
 4. Je bouwt de servicefunctie en het kwaliteitsniveau van je afdeling verder uit zodat medewerkers en leidinggevenden optimaal ondersteund worden bij het uitvoeren van het HR beleid en de daarbij horende processen.
 5. Je leidt en/of participeert actief in projecten van diverse aard (efficiëntieverbeteringsprojecten, duaal leiderschap, cultuur van transparantie en betrokkenheid,…).
 6. Je optimaliseert de rapportering van HR KPI’s in jouw beleidsdomeinen.
 7. Je bent alert voor trends, veranderingen en nieuwe topics in je domein en je bent in staat om deze nieuwe kennis efficiënt in je werkterrein toe te passen en overtuigend te delen met anderen.

Je rapporteert aan de HR-directeur. Je overlegt dagdagelijks met je collega Verantwoordelijke Payroll & Personeelsadministratie, en werkt samen met alle afdelingen binnen het ziekenhuis (met inbegrip van de artsen).

Profiel

 • Je genoot een Master opleiding
 • Je hebt meerdere jaren relevante ervaring en minstens een aantal jaren leidinggevende ervaring
 • Je hebt ruime expertise inzake de HR-beleidsdomeinen, zoals oa Performance Management, Opleiding, Werving & Selectie 
 • Je bent sterk in het opzetten en implementeren van beleid en de bijhorende processen
 • Je houdt ervan om medewerkers te coachen en samen verbeteringen te realiseren 
 • Je bent communicatievaardig, vlot in de omgang en servicegericht
 • Je kan zelfstandig werken en neemt graag initiatief
 • Je beschikt over sterke computervaardigheden en je hebt bij voorkeur ervaring met de implementatie van een HR Software pakket
 • Ervaring in de zorgsector is een meerwaarde.

Aanbod

Je komt terecht in een organisatie in volle verandering en vernieuwing waartoe jij je steentje kan bijdragen. Je krijgt de kans je afdeling verder te ontwikkelen en een modern HR-beleid mee uit te bouwen.

Uit onze recente welzijnsbevraging bleek dat ons motto “een hart voor zorg” geen lege slagzin is, maar een fundament van onze cultuur. Zorg voor de patiënt, maar ook zorg voor elkaar.

We bieden je een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen in verhouding tot je opleiding en werkervaring (oa uitgebreide hospitalisatieverzekering, anciënniteitsverlof, bedrijfsfiets, allerlei personeelsactiviteiten). Het ziekenhuis investeert in het potentieel van haar medewerkers via professionele training en ontwikkeling.

Contact

Interesse?

Voor meer informatie en om je kandidaat te stellen, kan je contact opnemen met Marleen Vandepitte, Clusterverantwoordelijke HR Beleid ai.

Graag je CV en motivatie bezorgen aan marleen.vandepitte@hhzhlier.be.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen