< Terug naar overzicht

Senior HR Change & People Manager People & Organization

Senior HR Change & People Manager People & Organization

Bedrijf

Op dit moment lopen binnen Colruyt Group een tiental change-programma’s. Om het team Change Management te begeleiden, zoeken we een leidinggevende met ervaring in change management die mensen inspireert en motiveert, en de dienst op lange termijn uitbouwt.

 
Functie

Als senior HR Change & People Manager ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van je medewerkers. Je stimuleert hun groei zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je hebt voeling met de noden van je medewerkers, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren: het uitwerken, opvolgen en verankeren van het veranderplan.

Je hebt ook een langetermijnvisie over de noden binnen het nog jonge beleidsdomein van ‘verandering’ binnen Colruyt Group. Je zorgt ervoor dat je medewerkers kunnen leren van elkaar en stimuleert hen om de vakexpertise verder te laten groeien. Daarnaast bouw je verder met collega’s aan het sterker maken van leidinggevenden in het omgaan met veranderingen binnen de organisatie.

Je bouwt een duurzame relatie op met je interne klanten en zorgt voor een uitgebalanceerde resourcestrategie tussen interne en externe change managers op korte en middellange termijn. Je zorgt ervoor dat de juiste change manager op het juiste programma werkt. Je kent en blijft goed op de hoogte van de bestaande noden in de organisatie en bij je klanten en bouwt in overeenstemming hiermee je eigen dienst verder uit. Je ontwikkelt tevens een goed samenwerkingsmodel met alle stakeholders in de begeleiding van leidinggevenden.

Daarnaast werk je zelf als changemanager op de overkoepelende veranderingen die al deze programma’s met zich meebrengen. Je stelt hiervoor zowel een interventieplan als een degelijk communicatieplan op, volgt dit verder op en stuurt bij indien nodig, op lange en middellange termijn. Samen met collega’s van andere vakdomeinen (business architectuur, portfoliomanagement …) en in opdracht van de directieraad, adviseer en begeleid je Colruyt Group in de realisatie en opvolging van het strategisch plan. Doorheen dit werk op groepsniveau heb je ook aandacht voor groepsdynamische processen, je challenget en begeleidt hierin.

Profiel

  • Diploma en ervaring – Je hebt een masterdiploma. Daarnaast heb je minstens 5 jaar ervaring met change management en enkele jaren met leidinggeven. 
  • Juiste attitude – Je kan goed organiseren, bent discreet en stressbestendig en weet van aanpakken. 
  • Communicatieskills – Je overlegt even vlot met medewerkers van je dienst als met leidinggevenden op strategisch niveau. 
  • Mensgericht coachen – Werken met menselijk potentieel is je passie. Je haalt voldoening uit de persoonlijke evolutie van collega’s en leidinggevenden. 
  • Talenkennis – Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands en Frans en hebt een grondige kennis van het Engels. Zo communiceer je gemakkelijk met alle medewerkers en betrokkenen.

Aanbod

  • Impact – Je krijgt heel wat verantwoordelijkheid en werkt op verschillende niveaus aan verandering. Je ziet dagelijks het resultaat van je inspanningen.
  • Stimulerende werkomgeving – Je hebt een boeiende job in een bedrijf met een no-nonsensecultuur. Iedereen spoort elkaar aan om bij te leren. 
  • Altijd bijleren – Binnen Colruyt Group krijg je continu de kans om jezelf te ontplooien en bij te scholen. 
  • Extralegale voordelen – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdcheques en korting in de winkels.

Contact

Wil je meer info of online solliciteren?

Klik dan door via deze link.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen