< Terug naar overzicht

Selectie & Assessment Consultant

Selectie & Assessment Consultant

Organisatie

130 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat.

Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid.

Lees de getuigenis van Sofi en ontdek haar ervaring als assessment consultant: https://www.orbid.be/werken-bij-Orbid/klanten-oplossingen-bieden-op-maat-geeft-mij-energie

Functie

 • Vanuit een grondige behoeften-analyse adviseer je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen ten aanzien van assessment - en development centers.
 • Je neemt de lead bij het uitvoeren van assesment – en development centers bij onze klant:
  • Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun competenties.
  • Je schrijft een rapport met een duidelijk advies voor zowel jouw klant als jouw kandidaten.;
  • Je voorziet in concrete feedback naar zowel de kandidaat als de klant en fungeert als klankbord naar verdere begeleiding toe.
 • Naargelang jouw interesses, word je mee ingeschakeld bij werving- en selectieprojecten en neem je ad hoc taken op binnen het HR-team.
 • Hechte klantenrelaties bieden jou voldoening. Je neemt een belangrijke rol op bij het verder uitbouwen ervan. Daarbij kom je in contact met diverse gesprekspartners, functies en sectoren.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert aan de Business Unit Manager.

Profiel

 • Je beschikt over een Masterdiploma bij voorkeur in de Bedrijfspsychologie en kan terugblikken op minstens 3 jaar relevante werkervaring.
 • Continue verbetering van de dienstverlening is een van jouw streefdoelen ten aanzien van klanten.
 • Naast open- en eerlijkheid draag je vertrouwen en collegialiteit hoog in het vaandel.
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en hebt een goede kennis Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt.
 • Analyse en probleemdefiniëring zijn jouw sterke punten. Daarnaast communiceer je vlot op alle niveaus.

Aanbod

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.

Parttime mogelijkheden (4/5e) zijn bespreekbaar.

Meer weten over het werken bij Orbid? Surf snel naar https://www.orbid.be/werken-bij-orbid

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen