< Terug naar overzicht

Rekrutering & Selectie Consultant

Rekrutering & Selectie Consultant

Bedrijf

Archetype, Human Capital in Sales, Marketing & Management profielen, is al bijna een kwarteeuw een vaste waarde op de markt. Samen met haar klanten zoekt Archetype gedreven naar manieren om hun menselijk kapitaal rond sales, marketing & management te optimaliseren. En om dit kapitaal tot de motor van hun succes te maken. 

Onze 3 core activiteiten Analyse, Rekrutering en Ontwikkeling stellen de optimalisatie van sales, marketing & management talent op elk niveau centraal en zorgen voor een totaalaanpak bij onze klanten. 

Om onze verder groei te realiseren, rekruteren we een resultaatsgerichte & sympathieke

Rekrutering & Selectie Consultant.

Functie

In deze veelzijdige job als Rekrutering & Selectie Consultant bent u het aanspreekpunt voor onze partners die hun organisatie uitbreiden met sales, marketing of management talenten. Gezien we heel wat referenties in de bouw en industrie wereld hebben, voelt u zich als een vis in het water in deze omgeving en uiteraard ook andere sectoren. 

Vanaf de start van een nieuwe opdracht, onderscheid u zich door op een authentieke en gerichte manier grondig te begrijpen wat de klant nodig heeft. U begeleidt en adviseert hen in hun rekrutering- en selectiestrategie van A tot Z om steeds tot succesvolle resultaten te komen. 

Dagdagelijks staat u in contact met talenten en adviseert u deze in hun carrière-pad. Telkens opnieuw creëert u de adequate match voor elke opdracht die u met passie beheert. U werkt hiervoor nauw samen met een recruiter. 

Via een waaier van selectietools om de competenties en vaardigheden diep en grondig te evalueren, heeft u de nodige argumenten om de juiste kandidaten te presenteren aan uw klanten. In dit kader kunnen ook Assessments u toegewezen worden. 

Via een excellente service en zin voor lange termijnrelaties uit te bouwen met uw klanten, weet u nieuwe opdrachten te verzilveren of u gaat zelf actief op zoek naar opportuniteiten.

Profiel

 •  U heeft affiniteit binnen een HR domein zoals bv rekrutering en selectie, loopbaanbegeleiding, coaching, training… 
 • Interesse en/of affiniteit met industrie en/of bouw is mooi meegenomen of heeft een technische opleiding genoten. 
 • U heeft ervaring met klantencontacten en uw commerciële ingesteldheid combineert u met een drang naar resultaat en motiveert u telkens opnieuw om tot het uiterste te gaan. 
 • Dankzij uw ondernemersbloed, drive, assertiviteit en pro-activiteit boekt u successen. U reageert steeds kort op de bal. 
 • De ene dag boekt u resultaat, de andere dag niet en vindt u de veerkracht om er weer tegen aan te gaan. 
 •  Een goed evenwicht tussen empathie en scherpte helpt u bij uw onderhandelingen. 
 • U hecht belang aan ethisch ondernemen en menselijke waarden staan voor u centraal. 
 • Goede kennis van het Frans en/of Engels is mooi meegenomen. 
 • Groot-Bijgaarden is makkelijk voor u te bereiken. 

Aanbod

 • We gaan er geen doekjes om winden: dit is een absoluut fijne job met afwisseling en bezorgt u elke dag opnieuw uitdagingen. 
 • Archetype straalt passie, authenticiteit, dynamiek en drive voor het vak uit. Vanuit een open cultuur stimuleren we eigen ideeën en initiatieven. Zowel de brede waaier aan sectoren waarin Archetype actief is, als de variatie in uw job zijn uitermate boeiend. 
 • Van onze kant uit voorzien we de nodige begeleiding en coaching. 
 • Verder bieden we een aantrekkelijk salarispakket aan, aangevuld met extralegale voordelen. 
 • We zorgen ook voor vers fruit, diverse koffiecapsules of thee en snacks. Successen vieren we uitbundig. 
 • Doorgroeimogelijkheden zijn mogelijk op middellange termijn op vlak van training, advies en coaching.

Contact

Interesse?

Stuur snel uw cv online op onze website via de button Solliciteren of bel Iris Schats op 02/567.09.55.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen