< Terug naar overzicht

Recruitment & Selection Specialist

Recruitment & Selection Specialist

Organisatie

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid.

Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers.

Functie

Binnen de afdeling ‘Rekrutering en Selectie’ ben je verantwoordelijk voor de aanwerving van vliegend personeel. Je gaat op zoek naar de beste kandidaten en dit bekom je door aan de hand van de nodige rekruteringsvaardigheden de juiste profielen te selecteren. Door jouw expertise, overtuigingskracht en bedrijfskennis, weet je gelijk geen ander de geknipte persoon aan de juiste job te koppelen:

 • Aan de hand van een gestructureerde aanpak slaag je erin om grote aantallen, kandidaten te screenen die bij TUI aan de slag wensen te gaan als Cabin Crew Member.
 • Door het toepassen van een gestroomlijnd rekruteringsproces bezorg je de kandidaten een hoogwaardig ‘Candidate experience’. Het vlot en correct afhandelen van de administratie ervaar je hierbij als cruciale factor bij de volume rekrutering.
 • Via gestructureerde rapporteringen communiceer je vlot naar de business. Zo blijven zij ook op de hoogte over de stand van zaken.
 • Samen met de R&S Coördinator en de HR Marketeer ga je op zoek naar nieuwe methodes en ideeën om kandidaten continu aan te trekken, het rekruteringsproces te optimaliseren en lever je een bijdrage in het opzetten van rekruteringscampagnes. Jouw bijdrage resulteert ook in het geven van bedrijfspresentaties en het deelnemen aan job- en schoolbeurzen.

Profiel

 • Na een eerste relevante ervaring heb je zin een nieuwe uitdaging. Door jouw ervaring beheers je vlot het Nederlands, Frans en Engels, dit zowel mondeling als schriftelijk.
 • Jouw doorzettingsvermogen, gedrevenheid en proactieve houding maken van jou een succesvolle rekruiter die volume rekrutering onder controle kan houden.
 • Je werkt graag zelfstandig en haalt energie uit het neerzetten van dagelijkse resultaten. Hiernaast ben je nauwkeurig en administratief sterk om jouw taak van A tot Z af te handelen.
 • Een permanente werkdruk schrikt jou niet af, je gaat georganiseerd te werk zodat je je taken gepland krijgt zonder de prioriteiten uit het oog te verlezen. Je ziet iedere dag opnieuw als een ware uitdaging!

Aanbod

 • Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Dit betekent ook dat je jouw af en toe kan verplaatsen naar het buitenland. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!
 • We bieden jou een uitdagende job aan waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen inbreng in een glijdend uurrooster van 38 uren. Je zal mee aan de voet staan om meer dan 300 nieuwe collega’s aan te werven bij TUI fly.
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch HR Team, waarbinnen er steeds meer en meer wordt samengewerkt met de collega’s van TUI Nederland.
 • Naast een marktconform loon heb je recht op maaltijdcheques en interessante reisvoordelen. Eenmaal per jaar bieden we jou ook de kans aan om jouw eindejaarspremie, fiscaal te optimaliseren. Dit kan dankzij de unieke ‘Discover your Salary’ die TUI Belgium aanbiedt.

Contact

Interesse?

Klik op deze link voor meer info of om online te solliciteren!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen