< Terug naar overzicht

Recruiter (M/V) - Perfect 2-talig NL/F

Recruiter (M/V) - Perfect 2-talig NL/F

Bedrijf

FIDUCIAL, dat is met een open ondernemersgeest samen werken om met al onze competenties de dagelijkse business partner te zijn van onze cliënten: juridisch advies, accountancy, loonadministratie, fiscaliteit, overnames en herstructureringen, kantoorbenodigdheden, we doen het allemaal!

Overal in België staan onze teams klaar voor onze cliënten.

Wij geloven in een nauwe band met onze cliënten, die we de afgelopen decennia ook in België hebben opgebouwd. Zo winnen wij het vertrouwen van onze cliënten door onze professionele attitude.

Heb jij ook zin om samen met ons bij FIDUCIAL bedrijfsleiders bij te staan en hiertoe al jouw competenties aan te wenden?

Stap aan boord en word ook FIDUCIAL!

Functie

Ben jij Consultant in een rekruteringsbureau en ben je niet langer gemotiveerd door de commerciële ontwikkeling van je functie ?  De Directie Rekrutering van Fiducial, die als waar geinternaliseerd rekruteringsbureau functioneert, zoekt een Recruiter (M/V) in Brussel.
 
Je rapporteert aan de Director of Recruiting van de Firma (gebaseerd in Parijs) en staat in voor rekruteringen zowel in België als in Luxemburg, in een bedrijfsomgeving met meerdere activiteiten en locaties. In nauwe samenwerking met een assistente sta je operationeel in voor het wervingsproces van alle profielen voor onze verschillende business units : accountancy, office solutions, corporate functies, …
 
Je staat voornamelijk in voor:

  • Een impuls geven aan onze employer branding en merkbekendheid ;
  • Het aansturen van de sourcing voor de gezochte profielen (database search, social media, selectiebureaus, opstellen van de vacatures …) ;
  • Telefonische voorselectie van de kandidaten, rekening houdend met de behoeften van de business units ;
  • Kandidaten kwalificeren in interviews ;
  • Geselecteerde kandidaten aan de Kantoor Directeur voorstellen en uw selectie met argumenten staven;
  • Het volledige sollicitatiedossier opmaken ;
  • Elke kandidaat opvolgen op administratief gebied (process / reporting) en via korte communicatielijnen de betrokken partijen briefen (business unit / HR / kandidaat) tot de ondertekening van het contract;
  • Deelnemen aan jobbeurzen en daar de operationele teams bij betrekken.

 
Je werkt actief mee aan het ontwikkelen van nieuwe rekruteringstechnieken zoals een nieuwe inhoud geven aan de vacatures en onze aanwezigheid op de sociale netwerken versterken. Je maakt keuzevoorstellen voor jobforums en piloteert daarvan de ROI.
 
Op ruimere schaal draag je bij aan transversale projecten : branding, implementering van een recruitment software, synergieën met de praktijken van de Directie Rekrutering in Frankrijk, …
 
De werklocatie is op de Louizalaan in Brussel maar de functie houdt verplaatsingen in (België en Luxemburg).
 

Profiel

Je hebt een masterdiploma en een relevante ervaring van minstens 10 jaar in werving en selectie in rekruteringsbureaus en service-bedrijven.
 
Je brengt spontaan voorstellen naar voren en bent creatief, je hebt een pragmatische en operationele aanpak van rekruteren  en wint daardoor de ondersteuning en het vertrouwen van de managers en van uw directie.
 
Je bent perfect 2-talig NL/FR, bij voorkeur is de Nederlandse taal je moedertaal.
 
Je bent autonoom, hebt een uitstekende omgangsstijl, je bent klantgericht en hebt een goede team spirit, waardoor  je je gemakkelijk aanpast aan een veeleisende en ondernemende omgeving.

Aanbod

Wij bieden een gevarieerde job aan in een operationeel nauw samenwerkingsverband met de business partners. Je maakt deel uit van een bedrijf met internationale draagwijdte, waar initiatief, team spirit en klantgerichtheid centraal staan.

Contact

Alle informatie vind je via deze link.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen