< Terug naar overzicht

Recruiter

Recruiter

Organisatie

In 2010 werd Talent in Motion opgericht. Als jonge en dynamische KMO leveren we flexibele en innovatieve HR-oplossingen op maat.

Onze focus ligt hierbij op 2 pijlers binnen de HR-ondersteuning: enerzijds bieden we Project Sourcing-oplossingen voor de Healthcare- en IT (Data)-sector, anderzijds voorzien we in Interim Management-profielen binnen onze divisies Heatlhcare en General Management. Onze divisie Healthcare vormt hierbij het grootste onderdeel van de groep.

We zijn gepassioneerde professionals met een open, transparante en informele bedrijfscultuur. Sinds dit jaar zijn we gecertificeerd als een Great Place to Work ®.

Nieuwsgierig naar meer? Raadpleeg dan onze website op http://talentinmotion.be

Functie

Als recruiter binnen de Healthcare divisie ben je verantwoordelijk voor het aantrekken, binden en (aan)werven van verpleegkundige profielen voor de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden ga je (pro)actief op zoek naar geschikte talenten voor projectverpleging, waarmee je met veel enthousiasme in gesprek gaat.

Na een telefonische screening neem je zelf interviews af en adviseer je jouw unit manager over de finale stappen in het aanwervingsproces, waarbij je ernaar streeft om duurzame partnerships op te bouwen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw personeelsdossiers, het ‘onboarden’ van nieuwe medewerkers, neem je actief deel aan overlegmomenten en werk je nauw samen met jouw collega -recruiters.

Je initieert en onderhoudt contacten met sollicitanten, scholen, sectorverenigingen,…, en je bouwt mee aan het verder professionaliseren en optimaliseren van ons rekruteringsbeleid. Als professional volg je de trends binnen HR op en werk je creatief mee aan allerhande acties: onthaalsessies, , jobbeurzen, mailings, employer branding, waarbij je als ambassadeur de waarden van Talent in Motion uitdraagt.

Profiel

  • Je bent de trotse bezitter van een Bachelor of Master diploma én beschikt over minstens een eerste positieve en relevante ervaring (< 2 j) in rekrutering.
  • Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands en bent zeer vlot aan de telefoon. Kennis van Frans is een mooie troef.
  • Je bent klant- en resultaatgericht en dankzij je commerciële flair beschik je over een sterke overtuigingskracht. Je kan zeer vlot communiceren op verschillende niveaus (intern en extern) en je bent een doorzetter.
  • Affiniteit met de zorgsector is leuk meegenomen, maar is geen must.
  • Je beschikt over een open, positieve en no-nonsense attitude en een gezonde dosis assertiviteit met de nodige stressbestendigheid en discretie. Je kan autonoom en zelfstandig werken.

Aanbod

Je komt terecht in een leuke en dynamische KMO in volle groei met een no-nonsense attitude.

Ownership, passie en transparantie zijn essentiële kernwaarden. Je krijgt de kans om de accenten van de functie zelf in te kleuren.

We bieden je een contract van onbepaalde duur met een uitdagende verloning, aangevuld met extralegale voordelen en alle tools om je functie in de beste omstandigheden vorm te geven.

Contact

Interesse?

Ben je geprikkeld door deze uitdagende functie en wil je ons topteam versterken? Stuur dan jouw CV naar jointheteam@talentinmotion.be of bel naar het nummer +32 470 71 51 52.

Competenties van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.

Meer info?

Bert Vral
Recruiter
jointheteam@talentinmotion.be


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen