< Terug naar overzicht

Personeelsdirecteur

Personeelsdirecteur

Contractueel – Voltijds – A1a-A3a

Organisatie

OCMW en Gemeente Schoten zijn in volle voorbereiding van de integratie van beide organisaties in 2019. We willen het beste uit onze organisatie halen door een dynamisch en modern personeelsbeleid te voeren voor onze 520 medewerkers. Daarom zijn we op zoek naar een Personeelsdirecteur.

 

Functie

Als directeur personeelszaken werk je mee aan het personeelsbeleid en kan je het bestuur deskundig adviseren omtrent de hrm-noden en de te nemen hrm-beslissingen. Je zorgt er bovendien voor dat onze visie op personeelszaken wordt uitgedragen door alle leidinggevenden.

Je staat tevens in voor de efficiënte organisatie en het vlot verloop van de activiteiten van de personeelsdienst waarbij je waakt over de sociaal-juridische aspecten.

Hierdoor zorg  je dat de organisatie beschikt over het noodzakelijk menselijk kapitaal om haar doelstellingen op korte en lange termijn te behalen.

Profiel

Je bezit een masterdiploma en bent idealiter vertrouwd met personeelsbeleid bij lokale overheden. Toch zie je het vaak groter en durf je out of the box te denken. Je hebt een sterke visie op hrm met aandacht voor leiderschap, performantie, competenties, diversiteit en flexibiliteit. Je kan deze visie vertalen zowel naar het bestuur als naar de operationele organisatie.

Aanbod

  • Aanvangswedde met een minimum bruto maandloon van 3.046,98 euro. Beroepservaring uit de overheidssector wordt gevaloriseerd. (3.353,78 euro per maand bij 4 jaar anciënniteit – 3.981,30 euro per maand bij 12 jaar anciënniteit).
  • 35 dagen vakantie per jaar en glijdende werktijden.
  • Maaltijdcheques van 6,5 euro.
  • Bijkomende extralegale voordelen zijn gratis hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding of tussenkomst abonnement openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer én ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Contact

Interesse?

Zin om ons team te komen versterken?

Dan ontvangen we je kandidatuur graag uiterlijk op 12 oktober 2018 om 12.30u. Graag je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma, bezorgen via de link: Solliciteren.

De volledige functiebeschrijving kan je hier vinden: https://www.schoten.be/node/4267 


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen