< Terug naar overzicht

Manager Organisatie-ontwikkeling

Manager Organisatie-ontwikkeling

Organisatie

OCMW en Gemeente Schoten zijn in volle voorbereiding van de integratie van beide organisaties in 2019.

Om ons bestuur meer wendbaar te maken voor de toekomst zijn we op zoek naar een Manager Organisatie-ontwikkeling
(Statutair – Voltijds – A4a-A4b).

 


Functie

We zoeken een veranderingsmanager die onze organisatieprocessen efficiënter maakt, verder ontwikkelt en moderniseert zodat de tevredenheid bij onze medewerkers en klanten verhoogt. Zo zorg je ervoor dat wij onze strategische doelstellingen behalen. Ook zal je onze leidinggevenden en bij uitbreiding de organisatie sterker maken in het omgaan met verandering. Je stuurt een 5-tal shared services-diensten aan en kan rekenen op de ondersteuning van een enthousiaste stafdienst voor de input en uitwerking van veranderingsprojecten.

Profiel

Je hebt reeds ervaring in het managen van veranderingstrajecten. Je bent conceptueel sterk en analytisch en je hebt een heldere visie op organisatieontwikkeling en innovatie. Je bent een inspirerende generalist die onze organisatie en haar medewerkers weet te stimuleren. Je bent een initiatiefrijk en gestructureerde denker. Je bent Belg, hebt een masterdiploma en beschikt over minimum 5 jaar relevante anciënniteit.

Aanbod

  • Aanvangswedde met een minimum bruto maandloon van 4.061,01 euro (A4a - 5 jaar anciënniteit). Relevante ervaring uit de privé-sector of als zelfstandige wordt voor maximum 5 jaar toegekend. Alle ervaring uit de publieke sector wordt volledig toegekend. Maximum brutomaandloon bedraagt 5.709,90 euro (A4b).
  • Een statutaire tewerkstelling.
  • 35 dagen vakantie per jaar en glijdende werktijden.
  • Maaltijdcheques van 6,5 euro.
  • Bijkomende extralegale voordelen zijn gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of tussenkomst abonnement openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer én ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Contact

Interesse?

Zin om ons team te komen versterken? Dan ontvangen we je kandidatuur graag voor 31 oktober 2018. Graag je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma, bezorgen via mail, klik op de button Solliciteren.

De volledige functiebeschrijving kan je hier vinden: https://www.schoten.be/node/4345


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen