< Terug naar overzicht

Human Resources Director (HRD)

Human Resources Director (HRD)

Directeur Personeel en Organisatieontwikkeling (m/v)

Organisatie

De Europa Ziekenhuizen zijn een referentieziekenhuis voor Brussel en omgeving. Als meertalig algemeen ziekenhuis bieden wij een volledig zorgaanbod aan op onze beide sites, St-Elisabeth in Ukkel en St-Michiel in Etterbeek/Europese Wijk.

In onze instelling worden dagelijks 2500 patiënten verzorgd. Onze 300 specialisten en 1800 personeelsleden zetten dag na dag hun competenties voor hen in om, met respect voor ieder, een doeltreffende en correcte diagnose te stellen, een aangepaste behandeling voor te stellen en een gepersonaliseerde benadering te waarborgen. Wij kunnen hiervoor een beroep doen op geavanceerde medische technologie in een moderne infrastructuur zodat we aan elke patiënt de beste zorgkwaliteit in alle rust en met maximaal comfort kunnen bieden.

We hebben een opportuniteit voor de positie van een:
Human Resources Director (HRD)
Directeur Personeel en Organisatieontwikkeling (m/v)

Functie

Als lid van het directiecomité, tekent u de lijnen uit voor het strategisch en operationeel beleid van het personeelsdepartement in de Europa Ziekenhuizen. U laat het personeelsbeleid evolueren naar een strategische partner waarin de medewerker centraal staat. Vanuit uw functie waarborgt u een optimale ondersteuning van de kernactiviteit van het ziekenhuis. Binnen deze functie rapporteert u rechtstreeks aan de Algemeen directeur-Afgevaardigd Bestuurder.

Resultaatsgebieden

  • Op basis van analyse van de noden van de zorg- en ondersteunende diensten, definieert u de HR-beleidslijnen en weet deze op een innovatieve manier te concretiseren, in lijn met de strategie van het ziekenhuis. Hierbij aligneert u het personeelsbeleid met de strategische doelstellingen van het ziekenhuis waarbij zorgkwaliteit centraal staat.
  • U organiseert de HR-kernprocessen op een performante wijze. U bouwt aan constructieve relaties met de sociale partners en slaagt erin via een innovatief retentie- en loopbaanbeleid ons ziekenhuis te positioneren als top-werkgever en referentie in de Brusselse gezondheidssector.
  • U bent een actieve partner in de werking van een dynamisch directieteam. U werkt vanuit de noden van het ziekenhuis en streeft naar een efficiënte en doeltreffende organisatie waarbij klantgerichte dienstverlening voorop staat.
  • U bent verantwoordelijk voor het personeelsbudget en volgt samen met uw medewerkers de prestatie indicatoren op.
  • U stuurt de verdere digitalisering van personeelsprocessen aan en weet met data een echte meerwaarde te bieden.

Profiel

  • U heeft een universitair diploma (Master) met minstens 7 jaar relevante ervaring. Een bijkomende specifieke vorming en/of ervaring in een ziekenhuisomgeving zijn een troef.
  • U heeft inzicht in personeelsprocessen en een duidelijke visie over strategisch personeelsbeleid en weet deze te vertalen naar een klantgerichte, kwaliteitsvolle en innovatieve dienstverlening.
  • U beschikt over een zeer goede talenkennis (N/F) en ziet het als een uitdaging om in een meertalige, multiculturele en grootstedelijke omgeving te opereren.
  • U beschikt over sterke conceptuele en analytische vaardigheden, werkt toekomstgericht en vanuit een brede visie. U bent resultaats- en oplossingsgericht en sterk in overleg, communicatie en conflicthantering. Als teamspeler met bewezen leiderschapscapaciteiten kan u mensen mobiliseren en enthousiasmeren. Uw ervaring in change management is een sterke troef.
  • U bent besluitvaardig, weet te overtuigen en kan rekening houden met verschillende posities en standpunten. U heeft oog voor ethiek en deontologie en u weet respect af te dwingen bij personeel en artsen.

Aanbod

Wij bieden u een strategische functie aan met grote verantwoordelijkheid in een uiterst boeiende en maatschappelijk relevante omgeving. Wij voorzien een aantrekkelijk en competitief salarispakket in overeenstemming met uw ervaring.

Contact

Interesse?

Stuur uw cv en motivatiebrief vóór 30 april t.a.v. de heer Peter Fontaine, Algemeen Directeur-Afgevaardigd Bestuurder, via HRM@euzh.be. We zijn telefonisch ter beschikking voor bijkomende informatie via 02 61 42 690. Confidentialiteit is verzekerd.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen