< Terug naar overzicht

HR Strategie Manager

HR Strategie Manager

Bedrijf

Flanders Investment & Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, is het extern verzelfstandigd agentschap van de Vlaamse overheid (VO) dat Vlaamse bedrijven ondersteunt bij het internationaal ondernemen en buitenlandse bedrijven helpt met het opzetten of uitbreiden van een vestiging in Vlaanderen. Meer info over onze organisatie vind je op www.flandersinvestmentandtrade.be.

FIT heeft als opdracht om het internationaal ondernemen vanuit Vlaanderen op een duurzame wijze te bevorderen door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande en specifieke diensten aan bedrijven gevestigd in Vlaanderen teneinde deze bij alle facetten van het internationaal ondernemen te begeleiden, te ondersteunen en te stimuleren.

Verder is de aanwezigheid van buitenlandse bedrijven in de Vlaamse economie van cruciaal belang. De vele troeven van Vlaanderen zoals centrale ligging, excellente infrastructuur, goed opgeleide en meertalige werknemers, sterk uitgebouwd ecosysteem van kennisclusters kunnen heel wat buitenlandse topbedrijven bekoren om bij hun Europese investeringsprojecten ook Vlaanderen als mogelijke vestigingsplaats te overwegen. FIT doet actief aan prospectie in het buitenland en begeleidt buitenlandse investeringsprojecten in Vlaanderen.

Functie

Flanders Investment & Trade (FIT) is hét aanspreekpunt voor internationaal ondernemen in Vlaanderen. HRM is bij FIT in volle beweging. FIT telt medewerkers in een 50-tal landen en stuurt ook een aantal expats uit. Als HR-strategiemanager geef je de HRM-strategie van FIT vorm, dit in een internationale context. Je wordt bovendien actief betrokken bij andere strategische projecten en dossiers. Een ideale job voor wie graag samenwerkt, verantwoordelijkheid neemt en flexibel is. Durf jij een uitdaging in een internationale organisatie aan? Dan is deze functie iets voor jou. 

Profiel

• Je hebt een masterdiploma.
• Je hebt minimum 6 jaar relevante ervaring in deze materie (dergelijke ervaring op internationaal niveau is een pluspunt).

Aanbod

 • Je krijgt een statutaire functie.
 • Je komt terecht in een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert op de evoluties en behoeften in de samenleving, samen met alle belanghebbenden werk je mee aan een duurzame dienstverlening in vertrouwen en vanuit het algemeen belang.
 • Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar , bovendien heb je ook vakantie tussen Kerst en Nieuwjaar. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.
 • Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Alle personeelsleden ontvangen maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag 5,91 euro wordt door de werkgever betaald, 1,09 euro door de werknemer, via een maandelijkse inhouding op het nettoloon.
 • FIT kiest voluit voor plaats- en tijdonafhankelijk werken.
 • Je krijgt ook een hospitalisatieverzekering aangeboden.
 • Je wordt tewerkgesteld in de graad van adviseur (A2) met de bijbehorende salarisschaal (A211).
 • Je eerste 12 maanden vormen een proefperiode met een individueel vormingsprogramma. De proeftijd is niet van toepassing indien je reeds als Vlaams ambtenaar in dezelfde of een hogere rang als de vacature bent tewerkgesteld.
 • Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. Op www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

Contact

Interesse?

Kom meer te weten en solliciteer via deze link!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen