< Terug naar overzicht

HR Manager

HR Manager

Organisatie

Welkom in de wereld van iChoosr

iChoosr is opgericht in 2008 met de visie dat consumenten samen een sterkere onderhandelingspositie hebben ten opzichte van leveranciers. iChoosr heeft hiervoor als innovator het groepsaankoop-model voor complexere producten (zoals bijv zonnepanelen) ontwikkeld en succesvol geïntroduceerd in de Belgische-, de Nederlandse- , de Engelse- en de Amerikaanse markt (en binnenkort ook Japan).

Door zich in groep te organiseren is een kwalitatief goed aanbod tegen een scherpere prijs mogelijk. iChoosr zorgt voor alles wat nodig is om groepsaankopen op een professionele en betrouwbare manier uit te voeren: communicatie richting consumenten, project management, professionele klantendienst, IT-platform en leveranciersmanagement.

We zijn gericht op het opbouwen en onderhouden van langdurige, professionele en eerlijke relaties met alle betrokken partijen (consumenten, partners, leveranciers en medewerkers) met als doel kwalitatieve en scherp geprijsde aanbiedingen te kunnen doen.

In totaal hebben ruim 5 miljoen consumenten deelgenomen aan onze groepsaankopen en hebben ruim 1,6 miljoen consumenten een groepsaankoop aanbod aanvaard.

In 2018 vieren we ons 10 jarig bestaan!

Wij groeien continue, na 10 jaar is de informele start-up atmosfeer nog steeds aanwezig maar maken we wel flinke stappen in de professionalisering van onze organisatie. Op dit moment zijn we met een 80-tal collega’s die verspreid werken over België, Nederland, Groot-Brittannië, Polen, US & Japan. We hebben 2 centrale kantoren (in Antwerpen en Amsterdam) en decentrale kantoren in de andere landen waarin we actief zijn.

Nu zoeken we een ervaren HR manager die ons kan helpen het HR beleid verder vorm te geven en verbeteringen te implementeren over de verschillende landen.

De uitdaging hierbij is om de innovatieve no-nonsensce cultuur te blijven combineren met een efficiënte organisatie, om het met een ‘buzzword’ te zeggen we gaan voor een ‘agile’ HR beleid!

Functie

Vanuit Antwerpen neem je, samen met je team, de verantwoordelijkheid voor de implementatie & opvolging van alle HR gerelateerde activiteiten, ‘hard en soft’, over de verschillende landen waar iChoosr actief is.

Werving en selectie van nieuwe medewerkers

We willen graag het volledige proces ‘end to end’ innovatief invullen: van employer branding, over keuze wervingskanalen, systematiek van de gesprekken met kandidaten, on boarding van nieuwe medewerkers, enz. Je bent ook owner voor de werving van collega’s in nieuwe landen.

Reward

Het opvolgen van de ‘basics’ zoals salarisadministratie (outsourced), de reglementering terzake, het bijhouden van de ontwikkeling van markt conforme arbeidsvoorwaarden in iChoosr landen, maar ook het nadenken over een flexibele beloningssystematiek in landen waar iChoosr actief is of actief gaat worden.

Talentontwikkeling

‘An adaptive organisation’ vraagt continue focus op leren & zelfsturing:

 • Als HR verantwoordelijke moet je hiervoor, samen met teamleads, praktische handvaten aanbieden & een positieve context creëren waar individuele medewerkers terecht kunnen om ideeën op te doen 
 • Leadership Development van onze teamleads
 • Belangrijke focus is hierbij ook het op organisatieniveau uittekenen van een ‘talent map’. In dit kader zorgen voor de juiste in- en doorstroom en, indien nodig, correcte begeleiding van uitstroom.
Organisatie-ontwikkeling & strategie
 • iChoosr beweegt voortdurend: nieuwe producten, nieuwe landen enz. Als HR organisatie denk je mee hoe de organisatie zo efficiënt mogelijk te ontwikkelen en welke strategische keuzes daarin gemaakt moeten worden.
 • Ingevolge de groei van onze organisatie is zelfsturing en ownership voor zaken een steeds belangrijker onderwerp. Daarbij moeten alle medewerkers zelf in staat zijn de sense of urgency van zaken in te schatten en begrijpen bij wie ze waarvoor terecht kunnen. Samen met het management denk je na over de invulling hiervan.
Welzijn
 • ‘Positive Vibe’ is het huismerk van iChoosr, we hechten er veel belang aan dat medewerkers zich goed en veilig voelen in hun dagelijks werk.
 • Het identificeren van psycho-sociale risico-factoren in de organisatie en bekijken hoe we hiermee verantwoord kunnen omgaan is ook onderdeel van de job van HR verantwoordelijke
Onze iChoosr waarden

Twee jaar geleden hebben we met alle medewerkers tezamen onze cultuur en onze waarden gedefinieerd. iChoosr staat voor lange termijn relaties met onze partners, ondernemende, creatieve & zelfsturende professionals met respect voor de uniciteit van de collega’s, informeel teamwork, en zo nu en dan eens goed lachen moet zeker kunnen.
Belangrijk is dat de HR professional deze waarden concretiseert in het HR beleid.

Het People & Organisation team

Om bovenstaande doelstellingen te bereiken werk je samen met collega’s in het People & Organisation team, waarbij jij het ownership neemt mbt het goed beleggen van de verschillende verantwoordelijkheden binnen het team.

Profiel

Wat we denken dat je nodig hebt als achtergrond om succesvol te zijn in deze functie:

 • Een stevige ervaring in een generalistische HR functie in een internationale omgeving;
 • Master niveau; 
 • Beheersen van de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift, kennis van het Frans is een belangrijk pluspunt;
 • Vertrouwd zijn met de Belgische Sociale wetgeving, enige kennis van Nederlandse sociale wetgeving is een plus;
 • Je hebt er geen probleem mee om de HR basics aan te pakken, voeten op de grond. Maar evengoed kan je creatief meedenken hoe de iChoosr organisatie vanuit HR te ondersteunen en positief te positioneren naar de arbeidsmarkt toe;
 • Je bent een ‘culturele curieuzeneus’: je vindt het leuk om zo nu en dan professioneel andere landen te bezoeken. Je bent bereid om regelmatig (1 dag per 2 weken) naar het kantoor in Amsterdam te reizen voor overleg en daarnaast op meer incidentele basis naar andere iChoosr locaties (Londen, Warschau, …) 
 • Je durft te experimenteren waar nodig
 • Een teamspeler die samen met collega’s een goed functionerend en samenwerkend team kan neerzetten en aansturen.

Aanbod

 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 4/5 functie is bespreekbaar maar op de 5e dag dien je voor noodsituaties bereikbaar te zijn voor overleg; 
 • Een leuk bedrijf en een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en ruimte voor eigen initiatieven
 • Korte communicatielijnen
 • De mogelijkheid tot scholing die bijdraagt aan je ontwikkeling binnen iChoosr.

Contact

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur ons je motivatie & cv via jobs@ichoosr.be


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen