< Terug naar overzicht

HR Expert & Organisational Coach

HR Expert & Organisational Coach

Bedrijf

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren baanbrekende projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met meer dan 1750 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Functie

Als HR Expert & Organisational Coach draag je met je kennis, positieve houding en energie actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie.

  • Je ondersteunt de actualisering van de organisatiestrategie en staat mee in voor de opmaak van de Strategische Personeelsplannen (SPP).
  • Je stelt werkprocessen in vraag en stuurt ze bij, je begeleidt veranderingen en transities in de organisatie.
  • Teams of medewerkers professioneel coachen, workshops animeren, opleidingen uitwerken en geven,… Het behoort allemaal tot jouw takenpakket en geeft jou een echte meerwaarde binnen de afdeling Human resources.
  • Je biedt professionele ondersteuning, zowel aan directieleden als aan teams en individuele medewerkers.
  • Je werkt nauw samen met de HR Director.

Profiel

  • Je hebt een masterdiploma en minstens vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie of in verschillende HR-domeinen (loopbaanbegeleiding, succession planning, compensation & benefits, vorming, manpower planning…). Ervaring in een IT-omgeving is een troef.
  • Je communiceert vlot, bent diplomatisch en weet een vertrouwensrelatie uit te bouwen met verschillende stakeholders. Je hebt een open geest, bent nieuwsgierig en kan zowel analytisch als conceptueel denken.
  • In team werken geeft je energie maar je bent niet bang om autonoom te werken. Je leert snel en resultaatgerichtheid en klantentevredenheid staan bovenaan in jouw prioriteitenlijstje. Projectmatig werken heeft geen geheimen voor jou.
  • Je bent gecertificeerd als coach door de International Coach Federation of kan aantonen dat je een grondige coachingopleiding gevolgd hebt. Je hebt een opleiding "train-the-trainer" gevolgd of hebt een ruime ervaring op dit vlak. Je hebt ook ervaring met het modereren van groepen. Een MBTI-certificering en ervaring met LMS-systemen is een pluspunt.
  • Een actieve kennis van het Nederlands en het Frans is noodzakelijk. Kennis van het Engels is een troef.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren.

Contact

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij mevrouw Lydia Oomen, tel.: 02 787 53 16.

Solliciteer online via deze link.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen