< Terug naar overzicht

HR directeur

HR directeur

Bedrijf

Zorgbedrijf Roeselare zet zich iedere dag in voor het verlenen van kwaliteitsvolle en betaalbare ‘zorg’, en we doen dit voor iedere fase van het leven. Wij bieden een brede waaier aan zorgverlening: woonzorgcentra, kinderopvang, therapeutische zorg, thuiszorgdiensten, thuisverpleging, … Iedere dag opnieuw geven een 770-tal medewerkers het beste van zichzelf om hun klanten te omringen met de warme zorg die ze verdienen. Zorgbedrijf Roeselare is de partner doorheen het leven en schrijft met de glimlach mee aan ieders verhaal.

Het Zorgbedrijf is een organisatie die inzet op de talenten van medewerkers, die samenwerking, transparante communicatie, ondernemerschap en innovatie stimuleert.

Binnen deze organisatie kijken we voor al deze diensten uit naar een (m/v):

HR directeur
Peoplemanager in een unieke zorgorganisatie

Functie

  • Je legt je volledig toe op het uitwerken, implementeren en uitdragen van het personeels- en organisatiebeleid van Zorgbedrijf Roeselare zodat de diensten over professioneel en gemotiveerd personeel beschikken;
  • Je coördineert de werking van de directie HR;
  • Als HR-directeur ben je lid van het algemeen directiecomité samen met de algemeen directeur, de financieel directeur en de directeur Zorg. 

Profiel

  • Je hebt minstens vier jaar relevante beroepservaring in een leidinggevende of adviserende functie.

Aanbod

  • Een gevarieerde functie met uiteenlopende verantwoordelijkheden in een veranderende en innovatieve omgeving;
  • Op de website www.zbroeselare.be/HRdirecteur vind je een uitgebreide informatiebrochure met onze concrete verwachtingen en aanbod, alsook informatie betreffende selectieprocedure, timing en sollicitatiewijze. Gelieve op deze site het kandidaatstellingsformulier met bijkomende vragen op te laden en te gebruiken.

Contact

Interesse?

Surf naar www.zbroeselare.be/HRdirecteur voor meer informatie en solliciteer online tot en met 22 oktober 2017.

Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen