< Terug naar overzicht

HR-assistent data-analyse

HR-assistent data-analyse

Bedrijf

Het Havenbedrijf ondersteunt de activiteiten in de Antwerpse haven. Verder beheert het de infrastructuur en gronden, leidt het schepen door veilige waters en zorgt het wereldwijd voor naamsbekendheid van de Antwerpse haven.
Eens je voor het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen komt werken, zit je in een team van maar liefst 1.650 mensen die samen een wereldhaven vlot doen draaien en duurzaam laten groeien. Het werkt nog inspirerender als je beseft dat je eigenlijk meer dan 145.000 collega’s hebt. Want zoveel mensen in Vlaanderen danken hun job aan ‘jouw haven’.

Functie

Als HR-data-analist ben je tewerkgesteld in onze cel datamanagement, strategische personeelsplanning en analytics. Inherent aan je eigen specialisatie bereid je diverse activiteiten voor en voer je deze uit volgens vastgestelde kwaliteitsvereisten, procedures en veiligheidsvoorschriften met als doel gespecialiseerde informatie en diensten af te leveren.

Samen met een Expert word je ingeschakeld voor het uitwerken van allerhande projecten binnen je expertisedomein. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen HR en met onze collega’s van digital information & innovation en finance.

Je zorgt voor een strategische personeelsplanning en staat mee in voor het beheer van bestaande IT applicaties binnen HR. Je ondersteunt vanuit je expertise, zorgt voor rapportering en begeleidt veranderingsprocessen (ingegeven vanuit beleid, sociale wetgeving etc). Projecten met betrekking op verdere digitalisering van processen binnen HR behoren ook tot jouw takenpakket.

Profiel

  • Je behaalde minimum een bachelordiploma of je bent gelijkwaardig door relevante ervaring of je bent tewerkgesteld bij het HA in minstens klasse 3
  • Je hebt een sterke affiniteit met IT systemen en in het bijzonder HR IT systemen
  • Achtergrondkennis in HR is een must
  • Je werkt accuraat en hebt oog voor detail
  • Je bent analytisch ingesteld en gaat probleemoplossend te werk
  • Je bent een gedreven teamplayer met een hands-on mentaliteit
  • Innovatie, betrouwbaarheid, resultaats- en klantgerichtheid zijn waarden die je hoog in het vaandel draagt

Aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Onze regelmatige fietsers krijgen een kwalitatieve bedrijfsfiets aangeboden, inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping.

Aan de functie technieker metaal is de weddeschaal klasse 6 verbonden. Het overzicht van onze loonbarema's per klasse vind je op http://www.portofantwerp.com/nl/jobs/ons-totaalpakket.

Contact

Interesse?

Solliciteren kan tot en met 13 april 2018 via http://www.portofantwerp.com/nl/jobs/poa-job/600

Je vindt hier ook meer informatie over de functie, arbeidsvoorwaarden en manier van solliciteren.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen