< Terug naar overzicht

HR Assistant

HR Assistant

Bedrijf

Groep Peeters-Govers

In 1947 brachten Jos Peeters en Marie Govers met hun bakfiets voor het eerst zelfgekweekte tomaten aan de man. Sindsdien groeiden de activiteiten uit tot een familiale groep met meerdere bedrijven actief in retail en B2B FMCG. Onze groothandel Delidis levert verse groenten, fruit en vleeswaren. Met onze supermarkten werden we in 2015 franchisenemer bij Albert Heijn. Vers, bewust, lokaal en persoonlijk zijn kernwaarden die nog steeds gehuldigd worden door de derde generatie van ons familiebedrijf. We verwachten de komende jaren dan ook een verdere expansie van de diverse bedrijfsactiviteiten. Om deze groei in goede banen te leiden, is Groep Peeters-Govers op zoek naar een HR Assistant.

Functie

Als rechterhand van de HR Manager draag je in de eerste plaats zorg voor de algemene personeelsadministratie en loonverwerking. Tijdsregistraties, contractopmaak, beheer van sociale documenten, ... behoren zo tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met het sociaal secretariaat en andere externe HR-dienstverleners.
Verder assisteer je bij het uitbouwen van een modern HR-beleid. Je hebt de ambitie om diverse HR-projecten (vb. structuur, onthaal, tewerkstelling, remuneratie, functioneren retentie, …) in handen te nemen. Je bent een aanspreekpunt voor onze 350 vaste collega’s, tijdelijke medewerkers en jobstudenten en geeft hen het nodige advies.
Je werkt vanuit de hoofzetel in Gierle maar sporadisch bezoek je ook onze vestigingen.

Profiel

Je behaalde een Bachelor- of Masterdiploma in HR, personeelswerk, sociaal recht,… of hebt gelijkwaardige ervaring. Je kan terugblikken op je eerste professionele stappen in een relevante functie en je hebt een up tot date kennis van sociale wetgeving. Ervaring in een retail-omgeving is een plus maar geen must. Belangrijker zijn een frisse kijk op HR en een dynamische persoonlijkheid. Uiteraard ben je administratief sterk. Met je hands on mentaliteit geef je mee kleur aan onze personeelsdienst. Je beschikt over het nodige aanpassingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Je komt terecht in een ambitieuze onderneming. Samen met de organisatie groeien ook jouw verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Je krijgt de kans om mee je schouders te zetten onder een modern HR-beleid waarin ook jij je stempel kan drukken. Uiteraard kan je rekenen op een competitief verloningspakket.

Contact

Interesse?

Online solliciteren kan via deze link!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen