< Terug naar overzicht

Group HR Compensation & Benefits Specialist

Group HR Compensation & Benefits Specialist

Bedrijf

ARDO is de belangrijkste Europese speler in vriesverse groenten, kruiden en fruit. De activiteiten van de 21 Europese vestigingen worden gecoördineerd vanuit de hoofdzetel in Ardooie. Als dynamische familieonderneming zijn we ervan overtuigd dat de medewerkers de motor van ons bedrijf zijn. Om onze internationale groei verder te ondersteunen, zoeken wij een (M/V) :  

Group HR Compensation & Benefits Specialist

 

Functie

Als Group HR C&B Specialist formuleer je adviezen en ondersteun je, vanuit de hoofdzetel de Ardo vestigingen op vlak van Compensation & Benefits. Naast deze expertrol krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen als HR Business Partner.

• Je draagt bij tot een marktconforme aanpak binnen de groep op C&B vlak.
(weddestructuren, personeelsverzekeringen, extralegale voordelen, functie gebonden vergoedingen, variabele verloningsplannen,..). Je speelt een belangrijke rol bij het verzorgen van de communicatie en eventuele opleidingen omtrent deze procedures en policies.
• Samen met de lokale HR Managers werk je een éénduidige, gestroomlijnde C&B structuur uit. Hierbij worden topics opgenomen zoals beloningssystemen, cafetariaplannen, variabele verloning, extralegale componenten, verzekeringssystemen … gekoppeld aan benchmarking.
• Gelet op de duurzame groei van de Ardo groep, ben je van bij de start betrokken bij due diligence projecten en vervul je een cruciale expertrol bij studies over arbeidsvoorwaarden.
• Je formuleert adviezen en waakt over de service level van de verschillende providers (verzekeringsmaatschappijen, makelaars, salary benchmark-, payroll- en tijdsregistratie providers).
• Je bent het aanspreekpunt in internationale tewerkstellingsdossiers.
• Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen als volwaardige HR business partner voor de Sales Offices in het buitenland en voor de diensten Group Sales & Marketing en New Product Development in België.
• Je rapporteert aan de Group HR Director.

Profiel

Je bent een gedreven HR professional met specialisatie Comp & Ben die de balans vindt tussen people en business aspecten.

• Naast je master diploma beschik je over een eerste ervaring in het specifieke Comp & Ben domein, bij voorkeur in een internationale omgeving.
• Kennis van o.a. functieclassificatie systemen, weddesurveys, extralegale verloningssystemen, variabele verloningssystemen is een plus. Je blijft op de hoogte van veranderende wetgeving en trends op vlak van C&B.
• Je bent een teamplayer en communiceert op een diplomatische en discrete manier.
• Je spreekt vlot N/F/E en kennis van D of een andere taal is een pluspunt.
• Je wilt je HR kennis verder ontwikkelen en jezelf als HR Business Partner kunnen ontplooien.
• Je werkt vanuit de hoofdzetel in Ardooie en je bent bereid om occasioneel te reizen.

Aanbod

Een internationale, verantwoordelijke HR functie, waar je met je specifieke kennis en expertise binnen Comp & Ben het verschil kan maken.

Je werkt voor een internationaal, duurzaam, groeiend en financieel sterk bedrijf dat interessante toekomstmogelijkheden biedt. De groep Ardo kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Er is een volwaardig remuneratiepakket voorzien dat aansluit bij het niveau van de functie en jouw competenties.

Contact

Interesse?
Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief met vermelding van referentie KD/0117-177-39 via info@fundamentrs.com.
www.fundamentrs.com – 056 610 609


MEER INFO OVER DEZE EN ANDERE VACATURES OP
www.ardojobs.com


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen