< Terug naar overzicht

Consultants

Consultants

Organisatie

Wie zijn wij?

Quintessence is intussen 30 jaar een solide referentie voor consultancy in People Management en Human Development. Als marktleider zijn we bekend om onze aanpak die helderheid en professionaliteit verenigt. We werken op een wetenschappelijk onderbouwde, innovatieve én op een ons kenmerkende no-nonsense manier. Onze filosofie is ‘Paars Management’, een totaalpakket in geïntegreerd competentie- en talentmanagement.

Meer weten?
Neem zeker een kijkje op onze website www.quintessence.be.

Functie

Kom praten over je mogelijkheden!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ervan houden om groei te stimuleren bij mensen en organisaties.
Ga jij graag met klanten in gesprek over hun HR-noden? Beheer je liefst je eigen projecten en geeft het behalen van objectieven met een team je energie? Dan hebben wij jou nodig!

Binnen Quintessence hebben we verschillende opportuniteiten en doorgroeimogelijkheden, naargelang je talenten en ambities.
Momenteel hebben wij onderstaande openstaande vacatures :

Interesse voor één van deze functies of op zoek naar een andere functie?

Kom zeker eens praten over jouw mogelijkheden! We willen weten waar je sterk in bent en wat je van een job verwacht. Daarna gaan we graag samen met jou op zoek naar wat een sterke professionele uitdaging kan zijn op korte termijn en een boeiend carrièrepad op lange termijn.

Profiel

Jouw talent

  • Je bent gevormd op universitair niveau in een humane richting (psychologie, pedagogie, sociologie,…) en bent in staat om op korte termijn en vanuit een intellectuele nieuwsgierigheid nieuwe kennisdomeinen te integreren.
  • Je vult je wetenschappelijke kennis aan met een eerste stevige ervaring in HR (min 3j).
  • Je bent Nederlandstalig en kunt je vlot uitdrukken in het Frans.
  • Je bent innovatief en denkt met de klant mee 
  • Je streeft ernaar om steeds je (persoonlijke en teamgerichte) objectieven te behalen

Aanbod

Waarom Quintessence?

  • We zijn een leergierige organisatie, we werken met passie en ontwikkelen en stimuleren vakkundigheid en kwaliteit. Ook zijn we klein genoeg om persoonlijk, niet procedureel te werken maar groot genoeg om de ondersteuning te bieden die jou slagkracht geeft.
  • Je stapt in een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. We vertrouwen je immers onze klanten toe en je speelt een sleutelrol in hun tevredenheid. 
  • Wij investeren graag in jou. Naast een competitief remuneratiepakket krijg je de kans om duurzaam te groeien via een persoonlijk ontwikkelingsplan en -budget. Groei is bij ons geen hol begrip. Waardering en gedeelde verantwoordelijkheid staan centraal.
  • Teamspirit wordt gevoed via diverse activiteiten tijdens en buiten het werk. 

Contact

Enthousiast?

Wil je graag tot ons team behoren? Solliciteer dan via onderstaande link! Heel graag tot binnenkort!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen