< Terug naar overzicht

Compensation & Benefits Specialist | Gent of Brussel

Compensation & Benefits Specialist | Gent of Brussel

Bedrijf

Zin in een topjob bij Attentia? Een aanrader! Zeker als je weet dat Attentia ervan overtuigd is dat een gezonde organisatie staat of valt met geëngageerde medewerkers. Het zijn onze mensen die elke dag het verschil maken om onze bedrijfsstrategie te realiseren.

Daarom nemen we bij Attentia ook de nodige engagementen naar onze mensen:
• We geven je oprecht aandacht.
• We tonen echt waardering voor je inzet en engagement.
• We verlonen je goed en flexibel volgens je noden.
• We bieden je uitgebreide ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Op deze manier wil Attentia voor bestaande en toekomstige medewerkers een 'Employer of Choice' zijn.

Wil je ook deel uitmaken van een topteam?

Functie

Op zoek naar een job als compensation & benefits specialist waarbij je ook je juridische expertise kunt gebruiken? Interesse en ervaring om HR-compensation en benefits projecten uit te werken? En gedreven om voor een ondernemende HR-dienstverlener te werken? Dan heeft Attentia een job voor jou!

Reward: Je werkt mee aan analyses van personeelskosten en projecten m.b.t verloning. Hiervoor werk je samen met collega’s en stakeholders uit verschillende domeinen (hoger management, HR Business Partners, Reward team, Application Consultants,…). Je formuleert passende oplossingen met het oog op een competitieve globale bezoldiging op de markt. Je blijft voortdurend alert voor ontwikkelingen en trends in compensation & benefits; Je werkt mee aan benchmarks, analyses en rapporteringen. In dat kader participeer je ook in diverse compensation projecten (functieclassificatie, loonbeleid, bonusbeleid, …); Je waakt mee over de budgettering van personeelskosten voor de verschillende business lines.
Legal: Je bent het aanspreekpunt voor alle juridische vragen m.b.t. compensation & benefits (arbeidsreglementen, policies, dadingen, CAO’s, …) ; je volgt juridische dossiers op van a tot z;
Sociale dialoog: Je vertegenwoordigt de werkgever in Ondernemingsraden, CPBW’s, Syndicale Delegaties, … ; je zorgt voor een uitstekende voorbereiding en opvolging voor de verschillende overlegorganen.

Aanbod

Een aantrekkelijk loon aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart ; Een variabele verloning verbonden aan uw persoonlijke prestaties ; Een hospitalisatieverzekering en groepsverzekering ; Maaltijdscheques ; Mogelijkheid tot telewerk ; Flexibele werkuren ; Een boeiende en gevarieerde tewerkstelling van onbepaalde duur; Talrijke opleidingsmogelijkheden en een tof HR-team!

Contact

Alle informatie vindt u via deze link.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen