< Terug naar overzicht

Administratief directeur

Administratief directeur

(Ref. ATP-2017-329)

Tewerkstelling: Voltijds
Duur: Onbepaalde duur
Plaats: Leuven
Solliciteren tot en met: 22/09/2017

Bedrijf

De Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen (FEB) is één van de 15 faculteiten van de KU Leuven. Haar professoren, onderzoekers en medewerkers zetten zich dagelijks in voor hoogstaand onderwijs, leggen zich toe op innoverend en vaak baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en op advisering aan beleidskringen en de bedrijfswereld. De faculteit biedt opleidingen aan op vier campussen, gevestigd in Antwerpen, Brussel, Kortrijk en Leuven. Voor de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen zoeken wij een:

Administratief Directeur

Samen met de leden van het managementteam ben je verantwoordelijk voor alle administratief en inhoudelijk ondersteunende processen op de verschillende campussen en zorg je ervoor dat deze aansluiten op de kernprocessen (onderwijs en onderzoek) van de faculteit. Dit managementteam bestaat enerzijds uit de verantwoordelijken van de verschillende domeinen: onderzoek, onderwijs & studenten, marketing & communicatie, corporate dienstverlening, ICTS, bibliotheken & leercentra en internationalisering. Anderzijds maken ook de beheerders van de vier campussen hier deel van uit. Je bent rechtstreeks verantwoordelijk voor de domeinen HR en financiën.

Je ondersteunt de decaan en de campusdecanen en je rapporteert aan de decaan en aan het faculteitsbestuur.

Functie

Als administratief directeur draag je bij tot het uittekenen van het beleid van de faculteit. Je maakt deel uit van (facultaire) bestuursorganen en/of projectgroepen en bent van daaruit verantwoordelijk voor de voorbereiding, opvolging en implementatie van de besluitvorming. Je verzekert de informatiedoorstroom vanuit deze facultaire organen naar de administratie en omgekeerd.

Als leidinggevende van het managementteam coach en motiveer je de leden ervan. Je stimuleert de synergiëen tussen de domeinen en moedigt de leden aan om - waar nodig - domeinoverschrijdend te denken en samen te werken, zowel wat betreft de strategische oriëntatie als wat betreft de ondersteunende diensten en processen van de faculteit.

Je zit het managementteam (MT) voor en bepaalt samen met de MT leden – afhankelijk van de strategische noden en de beleidskeuzes – de agendaprioriteiten. 

Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke advisering en ondersteuning van de domeinen financiën en personeel.

  • Je staat in voor het beheer van de financiële middelen van de faculteit en doet proactief voorstellen voor de financiële planning, optimalisatie, opvolging en bijsturing op middellange termijn.
  • Je werkt daarnaast een personeelsbeleid uit voor het hele team (100-tal medewerkers) met oog voor hun ontwikkeling en voor de strategie van de faculteit.

Je bent een aanspreekpunt en je vertegenwoordigt FEB in de overlegorganen met de Groep Humane Wetenschappen, met andere faculteiten en met de centrale diensten van de universiteit.

Profiel

  • Je beschikt over een masterdiploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Een bedrijfseconomische achtergrond is een pluspunt.
  • Je hebt bewezen leidinggevende ervaring. Je hebt oog voor de ontwikkeling van mensen, van teams en van organisaties en kan vlot inspelen op veranderende noden of wensen.
  • Je hebt aantoonbare professionele ervaring in de domeinen financiën en HR.
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en vertaalt cijfermatige analyses vlot naar strategische noden en prioriteiten.
  • Aantoonbare ervaring met organisatieverandering en de impact ervan, is een pluspunt.
  • Je slaagt er in om binnen een breed scala van taken en verantwoordelijkheden een helicopterview te handhaven.  
  • Je kan helder communiceren, hierin doelgroepspecifiek schakelen en dit zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Wij bieden een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur. Aan deze functie is een verloning gekoppeld op het niveau van graad 9, 10 of uitzonderlijk 11, afhankelijk van je ervaring en competenties.

Contact

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij de heer Sammy Brié, tel.: +32 16 37 37 24.

Gelieve er rekening mee te houden dat de eerste selectiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 3 oktober tussen 11u en 16u30 of op woensdag 4 oktober in de namiddag.
 

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 22/09/2017 via deze webpagina.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen