< Terug naar overzicht

Yvan Dierckxsens CEO en partner Sales Consult en Sales People

Yvan Dierckxsens, tot eind vorig jaar Executive Vice President bij USG People, is sinds vorige week CEO van Sales Consult en Sales People.

Yvan Dierckxsens was gedurende meer dan tien jaar CEO van Unique en was de voorbije jaren als Executive Vice Predsident bij USG People verantwoordelijk voor de gespecialiseerde merken van de groep (Unique, Secretary Plus, USG Financial Forces, USG HR Forces, USG Innotiv, Express Medical, Start People, Receptel, Legal Forces) in België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje en Portugal. Hij vertegenwoordigde tevens Federgon, de federatie van partners voor werk, waar hij meer dan zes jaar lang voorzitter was.

Sales Consult en Sales People werden beide opgericht door Angela Leone (oprichter van GRH Management). Sales Consult werd twee jaar geleden opgericht en is gespecialiseerd in het vinden, binden van klanten voor bedrijven in de business-to-business (B2B) via advies, coaching en outsourcing van sales professionals. Sales People bestaat slechts negen maanden en is gespecialiseerd in de outsourcing van sales teams in B2C (direct sales).

Samen hebben Angela Leone en Yvan Dierckxsens de ambitie om nummer één te worden in Sales Consulting en Outsourcing van sales professionals in België.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen