< Terug naar overzicht

Winkelketen Schoenen Torfs en Microsoft zijn beste Belgische werkgever

Winkelketen Schoenen Torfs kaapte de prijs 'Beste Belgische werkgever' voor de derde keer weg in de categorie bedrijven met meer dan 500 werknemers. Microsoft werd geprezen als beste Belgische werkgever in de categorie bedrijven met minder dan 500 werknemers.

Dat is dinsdagavond bekendgemaakt door Vlerick Leuven Gent Management School. Torfs wordt door de eigen werknemers geprezen om de familiegerichte HR-strategie. In dezelfde categorie eindigt Randstad op de tweede en KBC op de derde plaats.

Microsoft, vorig jaar tweede in de ranking, maar daarvoor al eens gekroond tot beste werkgever, kaapt voor 2011 opnieuw de eerste prijs weg. Het informaticabedrijf wordt door het eigen personeel en door Vlerick geloofd om zijn aandacht voor “het nieuwe werken”.

Werknemers hebben er “de vrijheid om te werken wanneer en waar men wil”, waardoor het bedrijf inspeelt op actuele mobiliteitsproblemen en de flexibiliteit in de verhouding privé en werk. In dezelfde categorie eindigt SAS Institute, dat vorig jaar de eerste prijs won, als tweede, en Accent Jobs for People als derde.

Speciale awards zijn er voor KBC, Cisco Systems en Mars voor hun verdiensten in respectievelijk levenslang leren, diversiteit en inspirerend leiderschap. ‘De Beste Werkgever’ is een grootschalig onderzoek binnen de Europese Unie naar werkgevers die hun personeelsbeleid centraal stellen in hun bedrijfspolitiek.

Bron: De Morgen

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen