< Terug naar overzicht

Win een prijs met veiligheid

Ook in 2008 reikt de Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het Werk zijn prijs uit. Het centrale thema dit jaar is de risicoanalyse.

Elk jaar reikt de Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het Werk zijn prijs uit. Deze prijs wordt georganiseerd in het kader van het thema van de campagne van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk. In 2008 gaat het over het thema van de risicoanalyse.

De prijs van 2008 is bestemd om acties in verband met risicoanalyse aan te moedigen en/of om eindverhandelingen te belonen. De prijs kan verdeeld worden onder verschillende winnaars.


De volgende projecten kunnen worden ingediend:projecten die het jaarlijks thema behandelen en die deel uitmaken van het globaal preventieplan of van het jaarlijks actieplan, met betrekking tot 2008, op voorwaarde dat ze voldoende elementen bevatten voor een evaluatie door de jury
eindverhandelingen die het jaarlijks thema behandelen en beëindigd zijn na 1 januari 2008.

De projecten moeten vóór 13 september 2008 worden ingediend door het invullen en opsturen van het deelnemingsdossier. U vindt dit deelnemingsdossier, samen met bijkomende inlichtingen én het wedstrijdreglement op de site van de FOD WASO.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen