< Terug naar overzicht

Werving en selectie: positieve stemming

De leden van de beroepsorganisatie Federgon Recruitment, Search & Selection zien het weer zitten: ze verwachten dat dit kwartaal het aantal opdrachten en de omzet zullen toenemen. Ook met betrekking tot de rendabiliteit overweegt de positieve stemming.

De resultaten van de enquête onder de leden van Federgon Recruitment, Search & Selection (RSS) naar hun verwachtingen voor het vierde kwartaal van 2004 tonen onverminderd een positief beeld. Hen werd gevraagd zich uit te spreken over de verwachte ontwikkeling van het aantal opdrachten, de omzet, de rendabiliteit en de investeringen. De respondenten dekken ongeveer 90% van de activiteit van de Federgon RSS-leden.


Niet minder dan driekwart van de respondenten verwacht een gunstige (een kleine 4% zelfs een zeer gunstige) ontwikkeling van het aantal opdrachten. Twee op drie zijn optimistisch over de omzetevolutie. Veel terughoudender – maar toch nog overwegend positief – zijn de Federgon RSS-leden over de rendabiliteit van hun activiteit: 39,65% verwacht een gunstige evolutie, tegenover 6,54% die een zeer gunstige trend zien opduiken. Bijna de helft neemt op dit punt een neutraal standpunt in en slechts 5,14% is pessimistisch.


Het optimisme in de branche overvleugelde al eerder dit jaar het pessimisme. De gunstige perceptie wordt nu bevestigd.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen