< Terug naar overzicht

Website vergroot veiligheid op het werk

Het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk lanceert een nieuwe website. Naast praktische tips en goede praktijken voor veiligheidspreventie kunnen bedrijven er informatie vinden over de reglementering in eigen land.

De site komt er in samenwerking met Europe Info Centres Network. Hij geeft uitleg over de gezondheidsrisico’s en biedt een overzicht van maatregelen die bedrijven kunnen treffen om problemen te voorkomen. U vindt er studies over zakelijke aspecten van veiligheid en gezondheid op het werk, zoals de sociale verantwoordelijkheid van bedrijven, de impact op de productiviteit of economische stimuli om de veiligheid en gezondheid te bevorderen.

Het hoofddoel blijft evenwel gebruiksgerichte info te geven. Bedrijven krijgen toegang tot voorbeelden van goede praktijken. Een directory met nationale subsites geeft toegang tot de reglementering van de verschillende lidstaten van de EU. Langs het Europe Info Centres Network vindt u naar believen de nodige consultants op lokaal niveau. (http://osha.eu.int/business)

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen