< Terug naar overzicht

Website ‘EU Law’ geeft overzicht Europese regels

Het zakenadvocatenkantoor Eversheds Brussel en Media Groep Huveaux richten samen een website op die een overzicht biedt van de EU-wetgeving over milieu, transport, energie, werkgelegenheid en consumentenbescherming. Vanaf 15 februari vindt u op www.eupolitix.com een link naar EU Law. De dienstverlening is volledig gratis.

Huveaux is uitgever van The Parliament Magazine en van de website Eupolitix. Eversheds is een Brits zakenadvocatenkantoor dat 24 kantoren beheert in het Verenigd Koninkrijk en in continentaal Europa. Beide bedrijven slaan de handen in elkaar om op de website Eupolitix EU Law aan te bieden. Dat wordt een gratis dienst die een overzicht brengt van en inzicht verschaft in talrijke Europese beslissingen, regels en richtlijnen. Doelgroep zijn bedrijven, instellingen en personen die de regels in de praktijk moeten toepassen en hierover meer informatie en uitleg zoeken.


De website blijkt geen overbodige luxe te zijn. Tussen mei 2003 en mei 2004 namen alle Europese instellingen samen 1364 wetgevende beslissingen en werden 360 nieuwe richtlijnen uitgevaardigd. Met het verdrag van Rome en de Europese grondwet in 2004 zal de wetgeving nog toenemen. EU Law richt zich op de domeinen milieu, transport, energie, werkgelegenheid en consumentenbescherming en voorziet vanaf 15 februari in wekelijkse actualisatie.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen